Джери Уорд - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Джери Уорд беше американски професионален културист, треньор, съдия, треньор, бизнесмен, youtuber и фитнес гуру. Той беше вдъхновение за много млади културисти заради историята на успеха си, която сподели.

Бързи факти

Пълно истинско име Джери Уорд
Псевдоним Джери
Друго име Лусиана Багуел
Възраст (към 2022 г.) 46 години
Популярни за Неговата кариера в културизма
Професия Културист
Дата на раждане 12 декември 1975 г
образование Завършвам
Училище Гимназия Уорън
колеж Държавен колеж
Място на раждане Уорън, Роуд Айлънд
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Нетна стойност ,4 милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Езици Английски
Зодия Стрелец
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 102 кг

Възраст и ранен живот на Джери Уорд

Джери Уорд е роден о н 12 декември 1975 г , в Уорън, Роуд Айлънд. Когато беше в тийнейджърските си години, той стана обсебен от огромни мускули и физика, поради което започна да се занимава с бодибилдинг на 14-годишна възраст. По това време той започна да получава инструкции от своя инструктор, Ралф. Г-н Ралф беше вдъхновение за Джери и го тренираше в продължение на 15 години. Джери завършва обучението си, докато преследва интереса си към бодибилдинга. Завършва гимназия Уорън. Получава дипломата си от Художествените институти в родния си град. Сега той живееше във Феърфакс, Вирджиния.

Височина и тегло на Джери Уорд

Джери Уорд беше висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 102 кг. Имаше прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Нямаше информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Джери Уорд

Нетната стойност на Джери Уорд

Колко е нетната стойност на Джери Уорд? Изключителната професия на Джери Уор му осигури хубав живот и обич от общността. С професията си бодибилдинг той не само е получил едро телосложение, но и добра заплата. Джери има удивителна нетна стойност от 1,4 милиона щатски долара към октомври 2022 г. Той изкарваше добър живот като Youtuber, треньор и като продаваше стоки, свързани с храненето, на своите уебсайтове.

кариера

Преди да разкрием кариерата на Джери Уорд, нека първо ви информираме, че Джери също се е състезавал като борец през целия си живот. Той се бореше под псевдонима Luciana Bagwell. Джери разкри тази пикантност за кариерата си в борбата на страницата си във Facebook. Освен това, след като се отказа от борбата, той преследва кариера в бодибилдинга. Той започна да се интересува от това да учи другите да подобряват външния си вид.

Преди смъртта си той се посочи като личен треньор и лайф коуч в своята биография. Той беше NPC национал, както и главен съдия. Джери също продължи да служи като съдия на IFBB. Той основава Bios3training и GIF Labs. Той управляваше канала си в YouTube bios3trainign, който имаше голяма база от фенове. През 2007 г. той участва в Lehigh Championship, завършвайки втори в тежка категория.

През 2007 г. той създава своето предприятие за биос3трейнинг. Той остана говорител на Primeval Labs през 2015 г. Джери Уорд беше изключителен състезател, съдия, експедитор, главен съдия и PPV коментатор по време на престоя си в NPC и IFBB Pro League. Джери беше добре запознат със спорта бодибилдинг. Преди смъртта си той коментира предаването на живо на NPC Teen, Collegiate и Masters Nationals. На своя уебсайт nutritionsolutions.com той продаваше хранителни продукти.

Съпруга и брак на Джери Уорд

Коя е съпругата на Джери Уорд? Джери Уорд беше женен, но нямаше деца. Той се жени за жена на име Ерин Мерит. На 18 септември 2016 г. той се жени за Ерин. По повод годишнината от сватбата им той публикува снимка на себе си и съпругата си.

Съпругата му каза в профила си, че преди е работила в ИХВИ-ЦВОР. Джери и Ерин нямат деца след брака си. И двамата живеят в мир от години. Профилът на съпругата на Джери в Instagram често е пълен с мотивиращи думи.

Популярни Публикации