Джери Рей Робъртсън - Нетна стойност, биография, възраст, брак, височина, кариера

Джери Робъртсън беше баскетболист, педагог, директор и бизнесмен от Съединените щати. Той беше добре позната личност, която беше най-известна като съпруга на Жана Робъртсън (американски мотивационен говорител и YouTuber).

Той е роден в Дърам, Северна Каролина. По време на нейния мандат партньорката му остава Мис Северна Каролина. Тя беше успешен спортист, учител и хуморист. В много от своите изяви на сцената Жана нарича съпруга си „ляв мозък“ или „LB“. Жана Робъртсън почина на 12 август 2021 г. на 77-годишна възраст. Тя почина в резултат на сериозна травма болест.

Бързи факти

Пълно истинско име Джери Рей Робъртсън.
Дата на раждане 1938 г.
Дата на смъртта 07 юни 2021 г.
Причина за преминаване Дългогодишно заболяване.
Възраст (към 2021 г.) 83 години.
Място на раждане Съединените щати.
Професия Баскетболист, педагог, директор и бизнесмен.
Нетна стойност USD 5 милиона – 10 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия католик.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Резиденция Северна Каролина, САЩ.
Най-висока квалификация докторска степен.
Училище Местно държавно училище.
Алма матер 1. Университет Дюк.
2. Университетът на Северна Каролина.
Брачно състояние Женен.
Съпруга Жана Флин Суонър Робъртсън.
деца Син - Бийвър Робъртсън.
Дъщеря – Никаква.
Цвят на очите Син.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 85-89 кг
Цвят на косата Бяло.

Биография на Джери Рей Робъртсън

Няма много подробности за рождения ден на Джери Робъртсън, но той е роден на родителите си в Съединените американски щати през 1938 г. Джери Рей Робъртсън е пълното му рождено име. Той почина от естествена смърт на 7 юни 2021 г. на 83-годишна възраст. Беше болен дълго време.Завършва основно и средно образование в народно училище в родния си град. По-късно Робъртсън получава спортна стипендия за университета Дюк.

Получава бакалавърска степен по изкуства от университета Дюк в Дърам, Северна Каролина. Джери посещава Университета на Северна Каролина, след като се дипломира, като получава магистърска и докторска степен.

В интернет Робъртсън никога не е говорил за родителите си. Той идва от време, когато не е имало платформи за социални медии. В резултат на това получаването на информация за баща му и майка му е изключително трудно.

От друга страна, Джери Робъртсън е отгледан заедно със своите братя и сестри в родния си град Северна Каролина, САЩ. Той е от бял кавказки етнос и от американска националност.

  Джери Рей Робъртсън

Джери Рей Робъртсън с покойната си съпруга (Източник: Pinterest)

Съпруга и брак на Джери Рей Робъртсън

Джери Робъртсън започна да се среща с бившата си приятелка Жана Флин Суонър, след като срещна общ приятел преди много години. Скоро след като започнаха да се срещат, двойката се ожени на християнска сватба в църква пред близки приятели и членове на семейството. Преди това тя беше омъжена за бившия си съпруг, подробностите за които Жана никога не е обсъждала в интернет.

Тя и бившият й партньор обаче имаха син на име Уолтър Бейли Бийвър Боулайн III. През 1989 г. получава бакалавърска степен от университета Илон. Той е щастливо женен мъж със син на име Райдър Робъртсън, когото споделя със съпругата си. Бийвър Робъртсън е новото име на Уолтър. Жана многократно е заявявала, че Джери е нейният ляв мозък. Поради линейния му начин на мислене, тя се позова на него.

кариера

От ученическите си години се занимава с различни спортове. Джери участва в различни спортове поради високия си ръст от 6 фута 6 инча, включително футбол, баскетбол и ръгби.

По-късно в живота си той решава да преследва баскетбола като своя официална кариера. Джери Робъртсън дори е бил капитан на отбора на университета Дюк в много турнири. През 1959 г. той за първи път е назначен за капитан на баскетболния отбор на Дюк.

Той прекарва по-голямата част от живота си като преподавател и директор на училище в университета Илон. Робъртсън също е работил в различни бизнеси през целия си живот.

Джери Рей Робъртсън Нетна стойност 2022 г

Нетната стойност на Джери Робъртсън се оценява на между 5 милиона и 10 милиона долара към момента на смъртта му.

Факти

  • Съпругът на Жана Робъртсън беше баскетболист, учител, директор и бизнесмен.
  • Той прекарва по-голямата част от живота си в работа за подобряване на живота на много деца и дори се включва в много организации, които насърчават спортисти.
  • Джери пробва ръката си в много бизнес начинания през живота си, но никога не изпускаше от поглед основната си цел: да обучава по-млади хора.
  • Нетната стойност на Джери Робъртсън се оценява на между 5 милиона и 10 милиона долара към момента на смъртта му.

Популярни Публикации