Джереми Даймънд- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Джереми Даймънд е медийна личност от САЩ. Джеръми Даймънд е американски журналист, който работи като кореспондент на Белия дом за CNN във Вашингтон.

Бързи факти

Пълно име: Джеръми Даймънд
Дата на раждане: 15 януари 1990 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Запознанства Али Витали
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност испанец
Религия Кристиян
образование Завършвам

Биография на Джереми Даймънд

Джереми Даймънд е роден на 15 януари 1990 г. Зодия Козирог, тъй като е роден в средата на януари. По същия начин Джеръми е роден в Ню Йорк, Съединени американски щати, и е гражданин на Съединените щати. По същия начин, що се отнася до неговия етнос и религия, той е испанец и следва християнството.

По същия начин Джереми не е предоставил много информация за членовете на семейството си в медиите. По същия начин в пресата не е публикувана информация за неговата майка, баща или братя и сестри. Освен това в медиите няма информация за детството му.Образование на Джереми Даймънд

Освен това, по отношение на образованието си, Джереми посещава Френско-американското училище в Ню Йорк. След като завършва гимназия, той получава диплома Cum Laude от университета Джордж Вашингтон със степен по международни отношения. По същия начин той владее френски и владее испански и иврит.

Джереми Даймънд Височина, Тегло

Що се отнася до измерванията на тялото, Джеръми е висок 5 фута 8 инча (68 инча). В медиите обаче няма информация за другите му телесни измервания, като тегло и жизнени показатели. По същия начин, когато става въпрос за външния му вид, той има светла кожа, кестенява коса и тъмнокафяви очи.

 Джереми Даймънд

Джереми Даймънд (Източник: Twitter)

кариера

Що се отнася до професионалната му подготовка, Джеръми има магистърска степен по международни отношения от университета Джордж Вашингтон. По подобен начин в Джордж Вашингтон той беше редактор на новините на The GW Hatchet. По същия начин той получи наградата за колегиална журналистика от Института за политическа журналистика. Той също така получи наградата Pinnacle от College Media Association.

По същия начин, след като завършва гимназия, той започва стаж в CNN, преди да започне кариерата си като репортер през септември 2014 г. Освен това кариерата му е посветена на отразяването на предизборната кампания и президентството на Доналд Тръмп. Освен това работи като кореспондент в Белия дом.

Нетната стойност на Джереми Даймънд

Що се отнася до неговата нетна стойност и печалби, Джереми е журналист по професия. По същия начин той печели добре от кариерата си. Освен това той е изкарал добре от кариерата си като кореспондент на Си Ен Ен в Белия дом. По същия начин той има приблизителна нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Джереми Даймънд приятелка, запознанства

По отношение на сегашното му състояние на връзка, Джереми е хемосексуалист и неженен. В момента се среща с Али Витали, репортер от Белия дом за NBC News Digital, въпреки че не е женен. Тя също беше обявена за една от 25-те най-добри телевизионни оператори на хилядолетието в американските новини и политика от Huffington Post.

Популярни Публикации