Джеръми Вайн- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруга, Кариера, Националност

Джереми Вайн е известен телевизионен журналист, който води и собствено радио вариететно предаване. Джереми Вайн е добре известен като водещ на собственото си шоу по BBC Radio 2, което включва новини, коментари, интервюта с гости на живо и популярна музика. По същия начин той е добре известен със своя стил на директно интервю и ексклузивни репортажи от разкъсвана от война Африка. Научете повече за нетната стойност на Джереми Вайн, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джереми Вайн
Дата на раждане: 17 май 1965 г
Възраст: 56 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Държава: Лондон
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Рейчъл Скофийлд
Развод Джанел Мунц
Нетна стойност 7 милиона долара
Заплата K на месец
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Епсъм, Съри
Националност британски
образование Дърамски университет
баща Гай Вайн
Майка Даяна Вайн
Братя и сестри Една сестра Соня и един брат Тим
деца две дъщери Марта и Ан
Facebook Джереми Вайн във Facebook
Twitter Джереми Вайн в Twitter
Instagram Инстаграм на Джеръми Вайн
IMDB Джереми Вайн IMDB
Седмица Jeremy Vine Wiki

Възраст и ранен живот на Джеръми Вайн

Джеръми Вайн е роден на 17 май 1965 г. в Епсъм, Съри, Англия. Той е роден от Гай Вайн (баща) и Даяна Вайн (майка). Баща му е бил преподавател по строително инженерство в колежа по технологии в Съри в Североизток, а майка му е била домакиня, която също е работила като рецепционистка на лекар. По същия начин той израства със сестра на име Соня и по-малък брат на име Тим Вайн, който също е комик. Вайн трагично загуби баща си през 2018 г. По същия начин той е от британска националност. Въпреки че неговата етническа информация все още се преглежда.

Образование на Джереми Вайн

По отношение на образователния опит на Vine, той посещава подготвително училище Lynton в Ewell, училище Aberdour в Burgh Heath и Epsom College. Той свири на барабани в група, наречена The Flared Generation, която включва и брат му Тим; Списание Smash Hits ги описва като най-немодерната пънк група в страната.За разлика от това той получава бакалавърска степен 2:2 по английски език от университета в Дърам (Hatfield College). Той беше член на The Durham Revue, комедийна група за скечове. Вайн получава разрешително за работа, след като завършва университет и се премества в Съединените щати, за да търси работа в Уайоминг на 21-годишна възраст. Вайн също завършва курс по журналистика в Coventry Evening Telegraph след кратък престой в Metro Radio.

Височина и тегло на Джереми Вайн

Колко висок е Джеръми Вайн? Вайн е много привлекателен мъж с прекрасен характер. Той е висок 5 фута 3 инча. Той пък е с нормално телесно тегло. За съжаление все още няма точна информация за телесното му тегло и мерки. Той също има руса коса и сини очи.

  Джереми Вайн

Джеръми Вайн със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

След дипломирането си през 1986 г. той започва работа в BBC, чете новини по радиото в Северна Ирландия и прави репортажи за Heart of the Matter. През 1989 г. той е кореспондент на BBC Radio 4, отразяващ Европа. За днес той публикува Забрави рая, просто ме целуни (1992) и Целият свят в ръцете ми (1993). (1993). Вайн намира неуспешните си романи за детски.

В средата на 1990-те Vine съобщава за възхода на новите лейбъристи под ръководството на Тони Блеър за телевизия BBC. По време на изборите през 1997 г. той направи хумористични забележки. След изборите през 1997 г. Вайн става базиран в Йоханесбург африкански журналист. Проучването му го отвежда до фронтовата линия на еритрейско-етиопската война, анголската гражданска война и конфликта в Лесото, след като южноафрикански войници се присъединяват. Той развя южноафриканското знаме над Кралския дворец на фона на затруднения с ръководството.

По време на изборите той учи в Алжир и Кения. Така Вайн успя да интервюира африкански лидери. Бившият президент на Зимбабве Робърт Мугабе и ислямисткият лидер на Хартум бяха сред тях. Той е писал за африканските Мали, Замбия, Сиера Леоне и делтата на Нигер.

След като попълни Джими Йънг в BBC Radio 2 Vine, той пое ръководството на 6 януари 2003 г. Шоуто съчетава новини, гледна точка на слушателите и популярна музика. Програмата беше преработена, след като Vine стана домакин. Въпреки загубата на слота за храна в четвъртък, слотовете за правни съвети в понеделник и петък бяха променени. Тери Уолтън често се появява в петъчни предавания. Тя беше поет на шоуто до октомври 2006 г.

Нетната стойност на Джеръми Вайн 2022 г

Колко е нетната стойност на Джереми Вайн? Вайн е натрупал значително състояние от професионалната си кариера. Нетното състояние на Джереми Вайн се оценява на 7 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин годишната му заплата е около 30 000 долара на месец.

Съпруга и брак на Джереми Вайн

С кого се среща Джереми Вайн? Той се жени за Рейчъл Скофийлд, английска журналистка и водеща на новини. Прекрасната двойка има две дъщери на име Марта Вайн и Ан Вайн. Съпругата на Вайн Рейчъл е завършила университета в Дърам и работи за BBC News. Преди да се ожени за Рейчъл Вайн, той беше женен за банкерката Джанел Мунц от 1992 до 2000 г. За съжаление бракът не се получи. Двойката се разведе през 2000 г.

Популярни Публикации