Джениса Гарланд - Уики, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Джениса Гарланд е известна съпруга. Джениса Гарланд е най-известна като съпругата на Исая Вашингтон. Съпругът й Исая е най-известен с работата си като актьор и автор, който написа книгата „Човек от друга земя“ и стана известен от 2005 до 2007 г. с ролята си в хитовия телевизионен сериал „Анатомията на Грей“.

Бързи факти

Пълно име: Джениса Гарланд
Дата на раждане: 30 ноември 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Съпруг Исая Вашингтон
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния,
Националност американски
Етническа принадлежност френско-американски
Религия Кристиян
образование местно основно училище
деца 3

Биография на Джениса Гарланд

Джениса Гарланд е родена в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените американски щати, на 30 ноември 1968 г. Тя е на 53 години и е с американска националност, според рождената й дата. Тя е родена под знака на Стрелец и е от френско-американски произход. Баща й е бил пилот, който я е водил на много пътувания като дете, а майка й е работела като шивачка в местна модна агенция.

Имената на брат й и по-малката й сестра са неизвестни. Освен това тя прекарва по-голямата част от детството си с майка си, помагайки й в домашни задължения и други отговорности. Тя също беше много заинтересована да подобри езиковото си разбиране и познания, записа се в курсове по немски, холандски, френски и английски език и в крайна сметка започна да говори свободно и на четирите езика.Джениса Гарланд Образование

По отношение на академичната си кариера, тя посещава местно начално училище, където е надарена и блестяща ученичка. Като тийнейджър тя се интересува от пиеси и представления и участва в театрални уроци, където се появява в няколко училищни пиеси. Няма налична конкретна информация за бъдещото й образование.

кариера

Професионалната кариера на Джениса все още не е разкрита пред обществеността. Съпругът й, Исая Вашингтон, от друга страна, е известен актьор и писател.

В късометражния филм Land Where My Fathers Died Исая Уошингтън прави своя актьорски дебют през 1991 г. Той е избран за „Круклин“ през 1994 г., след като се появява в няколко други филма. Спайк Лий режисира филма, който получи положителни отзиви, но беше финансов провал. Той прави филмовия си дебют през 1995 г. с „Stonewall“, а на следващата година се появява като поддържащ актьор в „Clockers“.

Филмът е режисиран от Спайк Лий и е базиран на едноименния роман на Ричард Прайс от 1992 г. Филмът получи положителни отзиви, но беше търговски провал. През 1996 г. той играе важна роля във филма с черна комедия „Girl 6“. Това беше рекламен провал със смесени до отрицателни отзиви. Други филми, в които се е снимал, включват „Love Jones“ (1997), „Always Outnumbered“ (1998), „True Crime“ (1999) и „Out of Sight“ (2001). (1999).

Той се появява в няколко филма, включително Exit Wounds (2001), Welcome to Collinwood (2002), Hollywood Homicide (2003), Dead Birds (2004) и The Mogul (2006). (2005). Славата му нараства, след като се появява в медицинския драматичен сериал „Анатомията на Грей“, където играе поддържаща роля. За ролята си на д-р Престън Бърк той получава няколко награди и номинации.

През 2011 г. той се появява в бразилско-американския научно-фантастичен филм на Герсън Сангинито „Area Q“. Той играе главния герой в драматичния филм „Blue Caprice“, в който участва през 2013 г. Филмът на Александър Мурс получи предимно положителни отзиви. Той започва да се появява в „The 100“, научнофантастичен драматичен сериал, базиран на едноименния роман на Кас Морган, през 2014 г.

Освен това сериалът получи предимно положителни отзиви и беше номиниран и спечели няколко награди. Най-новите му творби включват „Dead Trigger“, игрален филм от 2017 г., и „Behind the Movement“, телевизионен филм от 2018 г. Освен това той ще бъде домакин на готварско предаване за пътуване по Fox Nation през 2020 г.

Нетната стойност на Джениса Гарланд

Джениса все още не е получила никакви награди или отличия за работата си. Съпругът й обаче е получил някои от тях като актьор. През 2006 г. получава наградата на Гилдията на актьорите за най-добро изпълнение на ансамбъл в драматичен сериал.

Той спечели наградата за изображение на NAACP за изключителен актьор в драматичен сериал и наградата Satellite за най-добър актьорски състав – телевизионен сериал същата година. Той получи наградата за изображение на NAACP за изключителен актьор в драматичен сериал през 2007 г.

Той все още не е публикувал нейните доходи, заплата или нетно състояние. Към октомври 2022 г. нейният съпруг Исая, от друга страна, има приблизителна нетна стойност от 0 000 от актьорската си кариера.

Джениса Гарланд Съпруг, брак

Джениса има съпруг. Тя се омъжи за Исая Вашингтон на 14 февруари 1996 г. Тайм, Иман и Исая Вашингтон V са двамата сина и двете дъщери на двойката от техния брак.

Двойката все още живее заедно с децата си и няма признаци за развода им. Освен това тя успя да запази личния си живот далеч от прожекторите на масовите медии и не е замесена в скандала.

Популярни Публикации