Дженифър О’Нийл – Биография, Нетна стойност, Съпруг, Брак, Възраст, Височина, Етническа принадлежност

Дженифър О’Нийл е известна бразилска актриса, модел, оратор, треньор на коне и автор. Дженифър О’Нийл придоби известност в резултат на появата си във филма от 1971 г. Summer of ’42 и като козметичен модел на CoverGirl.

Бързи факти

Пълно име: Дженифър О’Нийл
Дата на раждане: 20 февруари 1948 г
Възраст: 73 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса, модел, говорител, треньор на коне и автор
Държава: Бразилия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Мервин Сидни Лук младши
Развод Седем (Дийн Роситър, Ник Де Ноя, Джеф Бари, Джон Ледерер, Ричард Алън Браун, Нийл Л. Бонин и Ричард Алън Браун)
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Бяло
Размер на тяло 33-24-35
Родно място Рио де Жанейро
Националност бразилско-американски
Религия християнството
Братя и сестри Един (Майкъл)
деца Три

Биография и ранен живот

Дженифър О’Нийл е роден на 20 февруари 1948 г. в Рио де Жанейро, Бразилия. Тя е на седемдесет и три години. Тя е родом от Бразилия и Америка, която е била християнка през целия си живот. По същия начин тя е на седемдесет и три години и е Риби. Майка й е англичанка, докато баща й е бразилец и има португалски, испански и ирландски произход. Освен това актрисата има по-голям брат, Майкъл, с когото прекарва годините си на формиране в Ню Рошел и Уилтън. Тя се премества в Ню Йорк със семейството си, когато е на четиринадесет години.

На Великден през 1962 г. тя прави опит за самоубийство, защото става все по-изолирана от кучето си Манди и коня Монти – целия й свят. Актрисата е открита през същата година от агенцията за моделиране на Ford. Тя посещава престижното училище Dalton в Манхатън, когато е на петнадесет години. През 1962 г. появата й на кориците на Cosmopolitan, Vogue и Seventeen й донесе 000 (4 000 днес).Дженифър е опитен състезател по конна езда, която е спечелила над двеста ленти на състезания по конни шоута. Тя закупи кон на име Алезон с приходите от кариерата си на модел. За съжаление, то се дръпна назад пред бариера по време на конно шоу, хвърли я и нарани врата и гърба й на три места. Тя посещава Професионалното детско училище в Ню Йорк и училището Далтън в Манхатън за неговото образование. Тя обаче беше спряна да се омъжи за първия си съпруг, изпълнителния директор на IBM Дийн Роситър, когато беше на седемнадесет години.

Височина и тегло

По отношение на нейния физически ръст, тя е на респектиращите 5′ 8″ или 1,73 m или 173 cm. Дженифър също има тънко тяло, тежащо приблизително 137 фунта или 62 кг. По същия начин гърдите на холивудската актриса са с размери 33 инча или 85 сантиметра, а талията й е 24 инча или 63 сантиметра. Хълбоците й са с размери 35 инча / 89 сантиметра и тя обикновено носи сутиен с размер 38B (САЩ) или 85B. (ЕС). Освен това размерът на обувките й е 8,5 US и тя има отлично чувство за стил. Освен това косата й беше тъмнокафява, но оттогава побеля, а очите й са кафяви.

Професионален живот

Първата актьорска роля на Дженифър е във филма For Love of Ivy от 1968 г. През 1970 г. актрисата получава първата си главна роля във филма на Хауърд Хоукс Рио Лобо. По същия начин тя изигра Дороти Уокър във филма на О от 1971 г. Лятото на ’42. След това тя си сътрудничи с Том Джоунс в телевизионния клип на Дейвид Уинтърс от 1972 г., The Special London Bridge Special. Актрисата подновява актьорската си кариера през следващите две десетилетия. Тя също беше представена в холивудски, направени за телевизия и европейски филми.

Тя се появява в последния филм на Лукино Висконти, The Innocent, през 1976 г. Бразилската актриса прави своя филмов дебют през 1979 г. с филма на Disney The Black Hole. От нея се изискваше да подстриже косата си за същия филм, за да улесни заснемането на сцените с нулева тежест. Освен това тя спря, пиеше вино по време на прическата и си тръгна значително компрометирана. Тя обаче изгуби ролята след тежка автомобилна катастрофа на път за вкъщи. Докато нейната развлекателна кариера се забавя, тя започва да работи по телевизионни сериали.

Тя се появява в малката сапунена опера на NBC в праймтайма Bare Essence през 1982 г. През 1984 г. тя се появява като водещ герой в Cover-Up. Тогава О’Нийл беше в списъка на Центъра за история на рекламата в Националния музей на американската история на Смитсоновия институт. Това е резултат от дългия й договор с CoverGirl cosmetics като модел и говорител в реклами. На 23 октомври 1982 г. актрисата получава огнестрелна рана в дома си в Бедфорд, Ню Йорк, Макклейн Стрийт. По това време (5-ти) съпругът й Джон Ледерер не присъстваше, но другите двама бяха. Според детектив Sgt. Томас Ротуел, О’Нийл не знаеше много за оръжията. На 12 октомври 1984 г. Джон-Ерик Хексум е смъртоносно ранен от себе си на снимачната площадка на шоуто и умира шест дни по-късно. В своята автобиография от 1999 г., Surviving Myself, тя обсъжда многобройните си житейски преживявания, включително сватбите, професията и преместването във фермата си в Тенеси.

Нетната стойност на Дженифър О’Нийл

Бразилско-американската актриса е натрупала значително състояние през цялата си кариера в Холивуд. Освен това, Нетното състояние на Дженифър О’Нийл се оценява на около 10 милиона долара към октомври 2022 г. Няма обаче информация за нейната заплата или имущество. Основният източник на доходи на актрисата идва от работата й като актриса, модел, автор, дресьор на коне и оратор. Благодарение на доходите си холивудската актриса живее луксозен и щастлив живот със семейството си.

Дженифър О’Нийл Съпруг и брак

О’Нийл е била женена за осемте си съпрузи общо девет пъти. Тя се омъжи повторно за шестия си съпруг, Ричард Алън Браун, което й донесе девет брака. Дженифър също е майка на три деца от различни връзки. Дийн Роситър беше нейният първи съпруг (1965 до 1971 г., с дете Spea1). Ник Де Ноя, Джеф Бари, Джон Ледерър, Ричард Алън Браун, Нийл Л. Бонин и Ричард Алън Браун са другите съпрузи на актрисата. Настоящият й съпруг е Мервин Сидни Лук младши, за когото се омъжи през 1996 г.

Популярни Публикации