Дженифър Ниерва- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Дженифър Ниерва е известен спортист, волейболист, медийна личност и сензация в социалните медии от Манила, Филипините. Тя е добре известна в нацията с изключителните си способности за игри. Тя е известна волейболистка, която е активна от много години.

Бързи факти

Пълно истинско име Дженифър Ниерва.
Псевдоним Просто.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 8 ноември 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Професия Спортист, волейболист и медийно лице.
Родно място Манила, Филипините.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Национален университет.
Квалификация Завършил гимназия.
Слънчев знак Скорпион.
Националност филипински.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Дженифър Ниерва

Дженифър Ниерва е родена в Манила, Филипините през 1999 г. В резултат на това тя е на 22 години (към 2021 г.). Тя се записва в регионално училище за началното си образование. След това Дженифър посещава реномирана гимназия за средното си образование. Сега тя следва бакалавърска степен в Националния университет на Филипините, според докладите.

Височина и тегло на Дженифър Ниерва

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Дженифър Ниерва е висока 5 фута 7 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Дженифър Ниерва

Нетна стойност на Дженифър Ниерва

Колко е нетната стойност на Дженифър Ниерва? Тази невероятна волейболистка живее със семейството си. Тя обича да декорира стаята си с красиви произведения на изкуството, вдъхновяващи фрази и снимки. Тя получава щедро възнаграждение за изключителното си представяне. Към октомври 2022 г. Дженифър Ниерва има нетна стойност от около 1 милион щатски долара, според оценки (приблизително).

кариера

Nierva започва да играе волейбол в ранна възраст. Тя започва да играе волейбол като професионален играч в гимназията. Хората са зашеметени и изумени от нейните игрови способности. Нека ви кажа, че тя е либеро, което е играч във всеки отбор, който действа като дефанзивен специалист. Тя също играе за отборите на NU Lady Bulldogs и Rebisco Philippines Volleyball. Тя също е участвала в редица мачове и отборът е спечелил редица от тях в резултат на техните усилия.

Дженифър Ниерва Гадже и запознанства

С кого се среща Дженифър Ниерва? Дженифър Ниерва е прекрасна млада дама. Тя има голям брой фенове, въпреки ранната си възраст. Да ви кажа, че последователите й с нетърпение очакват информация за любовния й живот. Нека ви уведомя, че тя публикува няколко снимки в акаунтите си в социалните мрежи със свои приятели и колеги. Тя никога не е споменавала половинката си в профилите си в социалните мрежи. В резултат на това предполагаме, че тя вече не е омъжена и се фокусира върху спорта си. Може би скоро тя ще даде представа за личния си живот на своите почитатели.

Популярни Публикации