Дженифър Мария Дънкан Флорес: Вълнуваща история за нейния брак

Дженифър Мария Дънкан Флорес е съпруга на Браян Флорес. Браян е старши треньор на Маями Долфинс от Националната футболна лига.

Бързи факти

Пълно име Дженифър Мария Дънкан Флорес
Първо име Дженифър
Презиме Мария
Фамилия Дънкан Флорес
Професия Съпруга на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Браян цветя
Без деца 3
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 58 кг
Нетна стойност 2,5 милиона долара

Вълнуваща история за брака им

Всеки е виждал интригуващите обрати във филми за сватби и как са намерили любовта на живота си. Но всички знаем, че това е само филм и нищо подобно няма да се случи в реалния живот. Тогава е възможно да грешите, тъй като историята на Дженифър и Браян ще ви накара да повярвате. Когато се запознаха първоначално, и двамата бяха студенти. Срещата им беше предопределена, тъй като и двамата избраха Акапулко за пролетната си ваканция. Човекът забеляза бъдещата си съпруга да стои на балкона, точно като в романтичен филм. Когато я срещна за първи път, той каза на приятел, че това е момичето, с което ще прекара остатъка от живота си. За щастие прогнозите му се сбъднаха и двамата се ожениха през 2009 г.

Дженифър Флорес, съпругата на Браян Флорес, беше замесена в трудов проблем на стадиона.

Дженифър е сложна жена. Нейното справяне с проблема е похвално. Накратко, това се случи по време на плейофния мач на Патриотите срещу Хюстън Тексас на стадион Gillette. По това време тя беше в средата на третата си бременност. Водата й изведнъж изби. Трудно е за една жена, дори ако е казала на съпруга си, че е добре и няма родилни болки, и го е убедила да остане в играта, докато приключи. В крайна сметка всичко се получи, тъй като съпругът й спечели играта и двойката роди третото си дете на следващата сутрин.  Дженифър Мария Дънкан Флорес

Дженифър Мария Дънкан Флорес (Източник: Google)

Дженифър Дънкан Майка на три деца

Да, прочетохте го правилно. Двамата са родители на три деца. Двамата имат две момчета, Майлс и Максуел, и дъщеря Лиляна. Те живеят щастливо заедно и през 2018 г. и петимата имаха подмладяващо пътуване до Канкун. Можем да си представим, че са прекарали фантастично там.

Дженифър беше учителка по испански.

По това време Дженифър беше учителка по испански в Регионалното хартирано училище Фоксбъро. Училището беше на около десет мили на север от Атълборо, Масачузетс. Освен това жената е спечелила името си на шестте страници на отдела, включително средно и средно училище. Освен това тя беше включена в каталог на курсове за учебната 2009-2010 година във Фоксбъро. След това тя напусна училище през 2010-2011 г. Изненадващо, тя публикува за новата си работа през септември 2011 г. и ще започне първия си работен ден утре. Новата й работа обаче остава загадка.

Дженифър като услужлива съпруга

Дженифър е силен личен и професионален поддръжник на съпруга си. Тя не се обляга назад и просто споделя неговия триумф; тя също остава твърдо до него в трудните му моменти. През 2018 г. той беше почетен от Hockomock YMCA, а брат му го придружи на бала на легендите. Дженифър беше записала тези прекрасни моменти и ги беше публикувала в Twitter. Това, че е до него на мачовете на Patriots и публикува снимката след спечелването на шампионата на Stadium, демонстрира колко много тя обича по-добрата си половина.

  Дженифър Мария Дънкан Флорес

Дженифър Мария Дънкан Флорес (Източник: Google)

Височина и тегло на Дженифър Мария Дънкан Флорес

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с уникален и спокоен характер. Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

Нетна стойност

Тъй като доходите на Дженифър не са оповестени в медийната платформа, можем да продължим с приходите на съпруга й, като Общата нетна стойност на Дженифър Мария Дънкан Флорес е 2,5 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации