Дженифър Катрин Гейтс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Дженифър Катрин Гейтс е роден на 25 април 1996 г. в Белвю, щата Вашингтон, САЩ, и е професионален конен спорт. Тя е най-известна като дъщеря на милиардера Бил Гейтс, основният основател на Microsoft Corporation и вторият най-богат човек в света след Джеф Безос. Научете повече за Дженифър Катрин Гейтс Биография, Уики, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Дженифър Катрин Гейтс
Дата на раждане: 26 април 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Конен спорт
Държава: Америка
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Найел Насар
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 26-34-26
Родно място Медина, Вашингтон
Националност американски
образование Станфордски университет
баща Бил Гейтс
Майка Мелинда Гейтс
деца Фийби Адел Гейтс, Рори Джон Гейтс
Instagram Дженифър Катрин Гейтс Instagram

Нетна стойност на Дженифър Катрин Гейтс

Към октомври 2022 г. източници оценяват нетната й стойност на 25 милиона долара, главно благодарение на успеха на баща си. Тя обаче няма да наследи състоянието му, което се оценява на 96,6 милиарда долара, защото той е обещал да дари 97 процента от приходите си за благотворителност. Въпреки това, докато продължава начинанията си, се очаква и нейното богатство да расте.

Дженифър Катрин Гейтс със семейството си (Източник: Instagram)Образование и детство на Дженифър Катрин Гейтс

По отношение на образованието, Дженифър Катрин Гейтс е най-голямото от трите деца на Бил Гейтс от брака му с Мелинда Френч. Тя е 25 годишен от 2021 г. Тя има по-малки брат и сестра, които са отгледани като римокатолици, точно като майка си. Освен това тя беше свикнала с богатството, което беше наследила в резултат на успеха на баща си.

Има малко налична информация за нейното образование, но се знае, че е посещавала частни училища и след това се е дипломирала в Станфордския университет в Калифорния, където е получила степен по биология. От колежа тя тренира частно тялото си за начинания по конен спорт и прекарва свободното си време в дома на родителите си на брега на езерото Вашингтон близо до Сиатъл. Въпреки славата и престижа на баща й, родителите й направиха всичко възможно, за да държат живота й далеч от светлината на прожекторите.

Още за ранния живот

Гейтс имаше силен интерес към конната езда и грижите за конете от дете. Тя се научи да язди като дете и реши, че това е кариера, която иска да следва. Тя се е състезавала в редица събития, включително 2018 Longines Global Champions Tour, и притежава собствени коне. Баща й купи имота в Уелингтън, Флорида, и построи тренировъчна площадка за конен спорт, за да й помогне да развие уменията си и да се грижи за конете. Баща й пое по-голямата част от разходите й, защото тя започна да се състезава на толкова млада възраст.

Дори беше съобщено, че баща й е похарчил около 1 милион долара, за да наеме имение близо до Зимния конен фестивал в Палм Бийч, Флорида, за да помогне на дъщеря си да бъде по-близо до събитието и също така да гарантира, че тя има достатъчно място, за да продължи да практикува уменията си. В своите състезания тя се е състезавала срещу хора от цял ​​свят, както и до 2800 ездачи. Федерацията по конен спорт на САЩ я класира на 19-то място в прескачането на препятствия. Тя помага най-вече на родителите си с благотворителни инициативи, когато не работи по предстоящи конни състезания.

Личен живот

Дженифър Катрин е омъжена за професионален конен спорт и скок Найел Насар, който е от египетски произход; двамата се запознават, докато учат в Станфордския университет и са заедно от 2017 г., като наскоро отпразнуваха втората си годишнина. Двамата пазиха връзката си в тайна цяла година, преди да обявят връзката си пред обществото. Насър също е конен спорт и двамата са се състезавали заедно в редица състезания.

Тя очевидно обича повечето животни и има домашно куче, така че посвещава много от времето и ресурсите си на инициативи за хуманно отношение към животните. Тя е добре известна с това, че следва стъпките на родителите си по отношение на филантропията и е подкрепила фондация EQUUS, която има за цел да поддържа работните коне в безопасност. Освен това тя участва в събитието Ride for Our Lives, което има за цел да сложи край на насилието с оръжие в училищата. Тя помага и на други организации, които помагат на коне, магарета и мулета по целия свят. Тя участва в събитието Sunset Polo and White в Уелингтън, Флорида, през 2018 г., набирайки средства и осведоменост за Brooke USA. Подобно на други филантропи и ездачи, тя е активна в социалните медии с няколко акаунта.

Факти

  1. Тя няма да наследи имуществото на баща си.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. Дженифър има 2 братя и сестри.

Популярни Публикации