Дженифър Хъдсън излиза ли с някого през 2022 г.? Поглед към нейната връзка

Публичната кариера на Дженифър Хъдсън за запознанства започва точно преди началото на века. През 1999 г. тя има първия си публичен романс. Оттогава победителят от EGOT има само една потвърдена дългосрочна връзка и множество спекулации за обратното. Ето някои доклади относно текущия живот на Хъдсън и как е бил семейният й живот, след като се раздели с бившия си годеник.

С кого се среща Дженифър Хъдсън?

Никой не е наясно. Когато става въпрос за нейния живот на срещи, Хъдсън винаги е държала картите си близо до гърдите си. Има обаче няколко шушукания относно това с кого може да се вижда през последните години. Когато се повдигне тази тема, в съзнанието ми изникват две имена. Марлон Уейънс, нейният партньор в Respect, биографичен филм за Арета Франклин, е първият. Уейънс играе съпруга на Франклин, Тед Уайт, докато Хъдсън играе Франклин.Слуховете за връзката им започнаха, когато видеоклипове и снимки от техните репетиции и дейности на снимачната площадка започнаха да циркулират в интернет. Хората видяха, че имаха огромна химия и бяха фантастични заедно в характера и извън него. Тъй като двамата започнаха да се появяват в интервюта заедно, слуховете за романса им останаха дълго след приключването на снимките и началото на рекламата. Те отбелязаха колко са страхотни като личности и хора, с които да работят.

  Дженифър Хъдсън

Уейънс често споменаваше Хъдсън и как той ще се опита да я освободи от стреса след тежки работни дни, като я изпрати на спа и други подобни неща. Той също така каза, че да я целунеш във филма е като да целунеш облак и че това е една от най-хубавите целувки, които някога е имал. Освен това той признава, че е бил възбуден от гласа й в едно от интервютата си. Той дори я нарече буу в едно от изображенията си в Instagram, където тя позира с плакат на неговата специална комедия на HBO Max, You Know What It Is. Увертюрите на Wayans в Hudson също бяха признати от Hudson. Той настояваше да готви за нея вместо нейните помощници, носеше й шоколадови бонбони на снимачната площадка, тъй като знаеше, че тя ги харесва, и я изпращаше на спа дни, каза тя.

Въпреки това, двамата не са публикували един за друг от известно време и нито един не се е появявал заедно, откакто маркетингът на филма приключи. Може би романсът им е просто фантазия. Will.I.Am беше друго лице, с което Хъдсън беше свързан. Това се случи около три години преди връзката й с Уейънс. Хъдсън и Уил. I.Am беше представен като съдия в британското издание на The Voice в началото на 2017 г. Според сведенията по онова време те се срещнаха на снимачната площадка и започнаха случайна връзка. След това, през януари 2018 г., се появиха нови слухове, че случайната им връзка има значителна вероятност да бъде сериозна. Този слух също умря тихо, тъй като никой от тях не се обърна към него.

Историята на семейството и връзките на Дженифър Хъдсън

Джеймс Пейтън беше първият любовник на Хъдсън. Двамата започват да се срещат през 1999 г., когато тя е едва на 18 години. Романсът им приключи през 2007 г. и Хъдсън продължи с друг човек в рамките на една година. Дейвид Отунга, суперзвезда на WWE с диплома по право от Харвард, я ухажва и те започват да излизат. През септември 2008 г. те дори се сгодиха.

Хъдсън и Олунга имаха първото си дете, син Дейвид Отунга младши, на 10 август 2009 г. Двойката беше сгодена, но Хъдсън не бързаше да се ожени, както тя каза многократно в интервюта. Връзката им обаче приключи, преди да могат да бъдат направени големи планове за сватба. Бившата двойка се разведе през ноември 2017 г. и оттам нещата само се влошиха. Раздялата им стана публична, когато медии получиха копие от искането й за заповед за защита срещу Отунга.

  Дженифър Хъдсън

Съобщава се, че той я е тормозил и сплашвал, което я е накарало да поиска съдебна заповед. Съдилищата изчистиха досието му през януари следващата година, но се предполагаше, че се борят за законно притежание на детето си. Подробностите около борбата им за попечителство са неизвестни, но Дейвид младши изглежда прекарва много време с майка си. Той е чест посетител на нейния Instagram.

Популярни Публикации