Джени Нгуен беше уволнена от Bravo заради расистки изявления в социалните медии

Вторият сезон на RHOSLC приключи в неделя с епизод, който завърши с избухването и насилственото поведение на Джени Нгуен срещу Мери Козби. От началото на сезон 2 между двете дами има търкания. Достигна точка на кипене по време на ваканцията на дамите в Сион, когато Козби каза на Нгуен, че вече не са приятели. След пътуването си двамата се срещнаха на партито на Лиза Бърлоу, което се видя на финала. Козби беше забелязан да игнорира Нгуен, което го подразни. Уитни Роуз искаше да говори с Козби след вечерта. Докато жените седнаха да говорят, Нгуен се намеси и обвини Козби, че е жесток.

Последният се опита да я игнорира още веднъж, преди да отведе Роуз, за ​​да подновят разговора си. Това вбеси Нгуен, който бутна Роуз настрани и започна да се изказва срещу Козби. Конфликтът избухна, когато Козби тръгна да си тръгва, без да чуе репликите на Нгуен. Обзета от страст, тя хвърли чашата си по Козби, което накара петдесятната първа дама да напусне тържеството.

 Джени НгуенЕто някои реакции от феновете на гнева на Джени Нгуен.

Козби беше наблюдавана да напуска партито с чувство на облекчение, но тъжна, тъй като никоя от жените не застана до нея. Тя каза, че хората, които смята, че са нейни приятели, всъщност не са нейни приятели. Когато Козби каза това, камерата беше фокусирана върху Мередит Маркс. Нгуен се извини на Барлоу на партито, че й е развалил вечерта. Последната я прегърна и каза, че няма нищо против да се счупят няколко чаши. Агресивният подход на Нгуен към Козби, от друга страна, раздразни феновете.

Нгуен и Козби няма да се върнат в RHOSLC.

Интересното е, че Нгуен и Козби, които имаха значително екранно време във финала, няма да се завърнат за следващия сезон. Браво уволни Нгуен за расистки изказвания в социалните медии за тези, които не знаеха, и Козби напусна франчайза. Твърди се, че отношението на домакините към Козби е причината за напускането й от RHOSLC.

 Мери Козби

Мередит Маркс обяви напускането си в Watch What Happens Live With Andy Cohen. Хедър Гей се подготвяше за погребението на баща си, Джен Шах се занимаваше с проблем с пране на пари, а Уитни Роуз се опита да разнообрази нещата със съпруга си във финала на RHOSLC. Риалити програмата ще включва три реюниън епизода. Първата част, водена от Коен, ще бъде излъчена по Bravo в неделя, 27 февруари, от 21:00 часа. ЕТ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bravo (@bravotv)

Популярни Публикации