Джемеле Хил омъжена ли е? Научете за личния й живот и съпруга

Джемеле Хил е спортен писател и телевизионен водещ от Съединените щати, който в момента работи за The Atlantic. Преди това е била водеща в SportsCenter на ESPN.

Бързи факти

Пълно име Джемеле Хил
Първо име Джемеле
Фамилия хълм
Дата на раждане 21 декември 1975 г
Възраст 45 години
Професия ТВ водещ и спортен журналист
Националност американски
Град на раждане Детройт, Мичиган
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Джерел Бриксън
Име на майката Дениз Денард
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Женен
Съпруг Иън Уолъс
нетна стойност 8000000
образование Мичигански държавен университет, гимназия Мъмфорд
Височина 167 см
нетна стойност 8 милиона долара
Женен Дата 10 ноември 2019 г

Брак и годеник

Противоречивата жена вече не е необвързана. Тя е омъжена за своя любовник Иън Уолъс, продавач от Детройт. Семейството и приятелите й присъстваха на сватбата й на 10 ноември 2019 г. в Monarch Beach Resort. Тя изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля на Vera Wang. Тя сложи великолепна перлена огърлица, а обувките й също бяха инкрустирани с перли. Двойката първоначално се срещна през 2014 г., но започнаха да се срещат правилно година по-късно, през 2015 г.

  Джемеле Хил

Джемеле Хил (Източник: Google)На 28 декември 2018 г. тя обяви годежа си с годеника си Иън Уолъс чрез снимка в Instagram, на която Иън е на колене и се вижда как й предлага брак със зашеметяващ пръстен. Легендарният водещ е обект на няколко слухове. Преди това тя беше свързвана с Майкъл Смит, неин съ-водещ в програмата „His & Hers“.

Джемеле говори с медиите, за да изясни връзката им, след като мълниеносно се разпространиха информациите, че има връзка с нейния ко-водещ. Тя твърдеше, че те не са нищо повече от колеги. Тя също каза, че се среща с английски актьор на име Идрис Елба. В интервю за Curves тя каза, че се среща с него от две години и че той планира да й предложи брак по-късно същата година.

Нетна стойност

Съобщава се, че нетното състояние на Джемеле Хил е 8 милиона долара към октомври 2022 г , която тя е натрупала чрез работата си като писател. Според PayScale средното възнаграждение за американски журналист е 733, но опитен журналист като нея трябва да прави повече. Тя започва кариерата си като журналист през 1997 г. като общ спортен репортер за Raleigh News & Observer. След това работи като спортен журналист за Detroit Free Press от 1999 до 2005 г., след това като колумнист за Orlando Sentinel от 2005 до 2006 г.

Джемеле се присъединява към ESPN през 2006 г., където ръководи програми като Sports Reporter, Sports Center, Outside the Lines и ESPN First Take. Джемеле е откровен писател, който е бил отстраняван многократно заради скандалните си забележки. Тя беше отстранена заради намек за Адолф Хитлер в есе за Бостън Селтикс. Тя беше наречена привърженик на превъзходството на бялата раса от американската администрация и държавния секретар Сандърс.

  Джемеле Хил

Джемеле Хил (Източник: Google)

На 9 октомври 2017 г. тя беше забранена за две седмици от ESPN за нарушаване на политиката на компанията за социални медии за втори път. Тя беше назначена за спортен журналист от The Atlantic по-малко от месец след като напусна поста си в ESPN. Нейните задължения в станцията включват репортажи за спорт, расизъм и политика. Тя получи много отличия, включително наградата на Асоциацията на пресата на Северна Каролина за спортно писане и срещата на върха на Van McKenzie в спортните медии.

Тя изглежда се наслаждава на богат начин на живот със съпруга си Иън, тъй като е забелязана да ходи на луксозни места по време на медения си месец. За да отбележат съюза си, двойката пътува до остров Ламу в Кения и Дубай. Тя управлява компанията за облекло jemelestore.com, която продава различни готини тениски. Нейните приходи от бизнеса ще увеличат нетната й стойност.

Популярни Публикации