Джейс Норман - възраст, биография, приятелка, нетно състояние, височина, тегло, кариера

Джейс Норман е американски актьор, роден в Ню Мексико. Джейс Норман е добре известен с участието си във филми и телевизионни предавания като Henry Danger, Splitting Adam, The Thundermans, Jessie и други. Той също така е процъфтяващ предприемач, съосновател на агенцията за инфлуенсър маркетинг Creator Edge Media и си сътрудничи с ООН за повишаване на осведомеността за тормоза, особено сред младите хора. Разгледайте повече за Wiki на Джейс Норман, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Джейс Норман
Дата на раждане: 21 март 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Дете актьор
Държава: Ню Мексико
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Тегло: 62 кг
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Бягай го
Националност американски
Братя и сестри Две (Ксандър и Глория)
Twitter Туитър на Джейс Норман
Youtube Джейс Норман Youtube
Instagram Instagram на Джейс Норман
IMDB Джейс Норман IMDB
Седмица Уикипедия на Джейс Норман
Марки N/A
Хоби Пътуване, пеене

Биография на Джейс Норман, възраст, семейство

Джейс Норман е роден на 21 март 2000 г , а пълното му име е Джейс Лий Норман. Сега той е на 21 години и е роден под зодия Овен. По същия начин той е родом от Коралес, Ню Мексико. Роднините му обаче се преместват в Южна Калифорния, когато той е само на осем години. Джейс е бил унижаван в гимназията, защото е бил с дислексия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Джейс Норман? Що се отнася до измерванията на тялото на Джейс, той е висок 5'11 и тежи около 62 кг . Другите му измервания на тялото, като височина на роклята, размер на обувката, гърди-талия-ханш, бицепс и т.н., не се разкриват. Въпреки това той има слаба фигура, светлокафява коса и тъмнокафява кожа.  Джейс Норман

Джейс Норман с приятелката си Източник: Instagram

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Джейс прекарва много време в социалните медии. Той има сайт в Instagram под потребителското име @jacenorman. Към август 2020 г. има 4,5 милиона последователи и 167 туита. По подобен начин той влезе в Twitter през юли 2012 г. и сега има 211,1 хиляди фенове. Неговият канал в YouTube има 805 хиляди зрители, създаден е на 2 януари 2012 г. и е получил 20 210 125 гледания до момента. Могат да се изпращат запитвания и към него на [имейл защитен]

Нетната стойност на Джейс Норман 2022 г

Колко е нетната стойност на Джейс Норман? Нетната стойност на Джейс Норман се оценява на 3 милиона долара от 2022 г. Печалбите му са силно повлияни от участието му в телевизионни програми, сериали и филми.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джейс Норман знаеше в ранна възраст, че иска да бъде актриса. Той вече беше наистина естествен в актьорството от малък и Джейс е подхранвал уменията си с течение на времето. Той се премества в Калифорния, когато е на осем години, а на дванадесет години вече има първия си агент.

Първата актьорска роля на Джейс беше в шоуто на Дисни Джеси, чиято премиера беше през 2012 г. В епизода Are You Cooler Than a 5th Grader? Джейс изигра ролята на гост на Финч. Изненадващо, Джейс беше избран за тази роля само след едно прослушване. След това той играе ролята на Flunky в епизода на Deadtime Stories Revenge of the Goblins и в епизода The Thundermans You Stole My Thunder, Guy.

През 2014 г. Джейс получи своя огромен пробив. Беше, когато беше избран за главна роля в хитовото шоу на Nickelodeon Henry Risk. Неговият герой е Хенри Харт, който работи като помощник на капитан Гай на Купър Барнс. Този конкретен показ му даде огромна слава и доведе до неговия все по-голям успех. Сериалът беше толкова успешен, че беше подновен за трети сезон през 2016 г.!

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Джейс Норман? Джейс Норман, актьорът от Henry Danger, в момента не е ерген. Това обаче не винаги е било така! Той е имал партньорства с известни личности като Крий Чикино, Изабела Монер и Риле Уест Даунс. Говореше се също, че е в партньорство със Сидни Парк.

Факти

  • Джейс Норман е американски актьор, роден в Ню Мексико.
  • Джейс Норман е добре известен с изявите си във филми и телевизионни предавания като Henry Danger,
  • Разделяне на Адам, The Thunderman, Jessie и други.
  • Първата му актьорска роля е в шоуто на Дисни Джеси, чиято премиера е през 2012 г.
  • Неговият герой е Хенри Харт, който работи като помощник на капитан Гай на Купър Барнс.

Популярни Публикации