Джейсън Уилямс и съпругата му Деника Кисти подкрепят децата за спорт

Докато Джейсън Уилямс постигнал огромна слава по време на бляскавата си кариера в НБА, бившият баскетболен професионалист предпочита да избягва светлините на прожекторите и да поддържа сдържан начин на живот. Той живее по този начин със съпругата си Деника Кисти и трите им дъщери Джаксън, Миа и Нина. В същото време децата на звездата от НБА съзряват и установяват собствената си идентичност, като следват стъпките на родителите си.

Съпругата на Джейсън Уилямс преди това е била спортистка

За тези, които не знаят, съпругата на Уилямс е бивш спортист и голям фен на спорта. По време на престоя си в Университета на Флорида, Кисти беше член на отбора по лека атлетика Florida Gators. Освен това в миналото тя е била Всеамериканска хвърлячка на копие. Тя обаче вече не е физически активна в никакъв спорт. Въпреки това, тя често е виждана да помага на децата си в техните спортни дейности. Например на 3 януари 2022 г. тя използва Twitter, за да изрази гордостта си от дъщеря си Миа, която наскоро се възстанови от нараняване на крака. Лежах с теб на терена онзи ден и ти обещах, че това ще те направи по-силен! тя написа. Днес преди пет месеца претърпяхте петчасова операция и сега сте по-здрави и по-силни от всякога!

Вие вдъхновявате всеки, когото срещнете, и нищо няма да ви спре! добави майката на три деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Уилямс (@jasonwilliams55)

Джейсън Уилямс и съпругата му подкрепят децата в спорта.

Трите деца на Уилямс и Кисти, както и техните родители, изглежда са избрали спорта като кариера. Джаксън, най-голямото дете на двойката, е роден на 23 септември 2001 г. Съобщава се, че той е колежански играч на баскетбол и бейзбол. Той също така е член на началния баскетболен отбор на Windermere Prep Lakers във Флорида. Той дори направи заглавия през 2016 г., след като видео, на което играе със старши играчи, стана вирусно. Той премина през тренировки във видеото, демонстрирайки, че той, подобно на баща си, притежава някои болни дръжки. По същия начин дъщерята на Уилямс Миа е софтболистка от Уиндърмиър, Флорида, която играе като вътрешен играч. Освен това тя беше обявена за играч номер 1 като цяло в Extra Inning Softball’s 2023 Extra Elite 100 през 2019 г. Това обаче не е всичко. Когато Кисти Уилямс [майката на Миа] беше помолена да посочи най-добрия спортист на семейство Уилямс по време на интервю за Extra Inning Softball, тя получи неочакван отговор. Тя твърди, че най-малката дъщеря на семейството, Нина, е най-добрата, отбелязвайки, че младежът притежава способности за тенис и софтбол.

  Джейсън Уилямс

Джейсън Уилямс с дъщеря си

Нина е невероятна в тениса, отбеляза Кисти. Тя също играе баскетбол и тренира често с Миа, така че е запозната със софтбола. Нина без съмнение е най-добрият спортист сред нас. По-милото е, че и Уилямс, и Кисти, които са женени от 2003 г., подкрепят избраните от децата си спортни кариери. Имайте предвид, че докато съпругата на баскетболния професионалист често е виждана да блика за двете си дъщери, Уилямс също така държи последователите си в Instagram в течение за растежа и кариерите на децата си.

Популярни Публикации