Джейсън Тейтъм- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Джейсън Тейтъм е професионален баскетболист от САЩ. Джейсън Тейтъм е баскетболист от „Бостън Селтикс“ на Националната баскетболна асоциация.

Бързи факти

Пълно име: Джейсън Тейтъм
Дата на раждане: 03 март 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Баскетболен играч
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Сейнт Луис, Мисури
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършвам
баща Джъстин Тейтъм
Майка Бренди Коул
деца две

Биография на Джейсън Тейтъм

Джейсън Тейтъм е роден на 3 март 1998 г. и ще навърши 24 години през 2022 г. Неговата зодия е Риби, тъй като е роден в началото на март. По същия начин Джейсън е роден в Сейнт Луис, Мисури, и е американски гражданин. По същия начин, когато става въпрос за неговата етническа принадлежност и религия, той е афроамериканец и християнин.

По същия начин Джейсън е син на Джъстин Тейтъм и Бранди Коул. Родителите му, от друга страна, са били на 19 години и не са били женени по време на раждането му. Майка му избра да го отгледа като самотна майка по време на раждането му, а баща му винаги беше там, за да ги подкрепя.По същия начин, когато става въпрос за родителите му, баща му Джъстин беше баскетболист на университета Сейнт Луис. По същия начин той прие позиция като инструктор по фитнес и треньор по баскетбол в гимназията Christian Brothers College в Сейнт Луис. По същия начин майка му Бренди Коул завършва юридическия факултет на университета Сейнт Луис и практикува право.

Въпреки това, като студенти, те се борят да издигнат финансово Джейсън. По същия начин, в резултат на интереса на баща му към спорта, Джейсън се запознава с баскетбола като дете, тъй като баща му е треньор по баскетбол. По същия начин неговият кръстник, играчът от НБА Лари Хюз, беше съотборник на баща му в гимназията и колежа.

По подобен начин, като дете, той развива интерес към спорта, особено към баскетбола. По същия начин, тъй като е израснал висок, той е бил подходящ за баскетбол и баща му много пъти му е казвал, че е създаден за баскетбол. Освен това, когато наближи юношеството, той започна да играе с много по-големи и по-възрастни играчи.

Освен това, що се отнася до образованието му, Джейсън посещава подготвителния курс на Chaminade College, където се превръща в забележителен баскетболен отбор на училището. По същия начин той се сприятелява с играча от НБА Матю Ткачук по време на гимназиалните си години.

  Възраст на Джейсън Тейтъм

Джейсън Тейтъм

Височина и тегло на Джейсън Тейтъм

Джейсън Тейтъм е висок 6 фута 5 инча (75 инча) и тежи приблизително 94 килограма. Въпреки това, пълните му телесни измервания, включително жизненоважни статистически данни, все още не са налични, но въз основа на външния му вид той има здрав тип тяло като спортист. По същия начин той има тъмна кожа, тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

Джейсън дебютира в НБА с Кливланд Кавалиърс с дабъл-дабъл от 14 точки и 10 борби. Въпреки това неговият отбор беше победен със 102-99. По подобен начин той направи най-великия мач в кариерата си през октомври 2017 г. с Ню Йорк Никс, отбелязвайки 24 точки. По същия начин през декември 2017 г. той беше обявен за новобранец на месеца в Източната конференция.

По същия начин, Джейсън стана най-младият играч в историята на плейофите на НБА, отбелязал поне 20 точки в четири поредни мача. Той също така стана един от двамата новобранци след сезона, отбелязали 20 точки в десет мача. По същия начин той беше включен в първия отбор на новобранците в НБА през май 2018 г.

Нетната стойност на Джейсън Тейтъм

Когато става въпрос за неговата нетна стойност и приходи , Джейсън е професионален спортист. По същия начин той е професионален баскетболист, който в момента представлява Бостън Селтикс. По същия начин той има нетна стойност от приблизително 6 милиона долара. В медиите обаче няма информация относно оценките на активите му.

Потвърждение на марката

Най-забележителните спонсори на Tatum са Taco Bell, Gatorade и Subway. Той също има връзки с Ruffles и работи с Air Jordan върху собствените си маратонки. Тейтъм печели около 1 милион долара от всичките си спонсорства, цифра, която със сигурност ще се увеличи с развитието на неговата знаменитост.

Имоти и автомобили

В резултат на това не знаем дали Тейтъм е използвал изключително одобрените си средства, когато е похарчил 4 милиона долара за разкошен имот в Нютън, Масачузетс, през октомври 2019 г.
Известно е, че Тейтъм притежава поръчков черен Ford Mustang, Rolls Royce и Mercedes G63 AMG.

Приятелка на Джейсън Тейтъм, запознанства

Джейсън Тейтъм в момента е необвързан и хетеросексуален. Той обаче преди това е имал връзка със Сами Амос. За съжаление този романс приключи, след като Джейсън извърши изневяра и по-късно призна, че е изневерил на Тория Лашел. Има спекулации, че той е баща на дете с Тория.

Награди и постижения

Бостън Селтикс го избраха с третата обща селекция. Тейтъм, трикратен участник в Мача на звездите на НБА, беше награден за най-полезен играч на финалите на Източната конференция на НБА през 2022 г., след като изведе Селтикс до финалите на НБА. Той също така спечели златен медал като член на олимпийския отбор на Съединените щати в Токио през 2020 г.

Интересни факти

  • Джейсън Тейтъм, на 20 години, изведе Бостън Селтикс до рекорд от 55-27 по време на редовния сезон през 2018 г.
  • Тейтъм влезе в Драфта на НБА след един сезон в Дюк, а Селтикс го избраха трети в общото класиране.
  • По време на редовния сезон 20-годишният новобранец беше известен с прецизната си стрелба за три точки. Той завърши сезона с 43,4 процента стрелба за 3 точки.
  • Той беше номиниран за Новобранец на годината и влезе в отбора за новобранци на НБА.

Популярни Публикации