Джейсън Мюес сподели сърцераздирателна история за наркоманията на него и на най-близкия му приятел

Джейсън Меус наскоро говори за годините си на злоупотреба с наркотици и разказа сърцераздирателен инцидент, включващ най-близкия му приятел, режисьора Кевин Смит. Мюес говори за проблемите си в текущото издание на подкаста, Steve-Wild O’s Ride!, след като мълчи 11 години. Смит, според актьора, го е спасил, като го е накарал да остане трезвен няколко пъти заради здравето му, за да участва във филмите на последния, включително Догма и Джей и Мълчаливият Боб отвръща на удара. Мюес заяви:

Спомням си, че седях пред дома му с него и той плачеше, казвайки: „Искам да те пусна да влезеш, но цялото семейство е тук.“И аз бях с потник с маркировка. „Не мога да ви позволя да ги виждате така“, казва той. И си мисля: „Не мога ли просто да вляза за вечеря за Деня на благодарността?“ „Не можете“, казва той. Веднага ще ти донеса обяд.“ Това беше първият път, когато бях трезвен от дълго време. Кевин, според актьора от Clerks II, никога не го е критикувал или го е карал да се чувства неадекватен, когато е страдал. Смит плати и за терапията и всичко, което искаше, беше подкастърът да стане чист и да стане част от семейството.

 Джейсън Меус

Нетната стойност на Джейсън Меус

Роден като Джейсън Едуард Меус, той е най-известен с ролите си във филмите на Кевин Смит като Джей, вокалната половина на едноименната двойка Джей и Мълчаливия Боб. Смята се, че нетното състояние на 47-годишната жена е приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г., според Celebrity Net Worth. Той е натрупал значително състояние като актьор, сценарист, режисьор и продуцент. През 2012 г. роденият в Хайлендс, Ню Джърси, плати 710 000 долара за къща от 1505 квадратни фута в Холивуд Хилс. Къщата разполага с три спални, две бани и производствено ателие.

 Джейсън Меус

Clerks, черно-бял комичен приятелски филм от 1994 г., отбеляза пълнометражния дебют на Джейсън Меус. Филмът, продуциран и режисиран от Кевин Смит, беше боксофис хит и се утвърди от Мюес, който продължи със значителни роли във филми като Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Scream 3 и други. На 30 януари 2009 г. звездата от Кулата на дявола се омъжи за Джордан Монсанто на гражданска сватба. През май 2009 г. те се насладиха на по-пищно сватбено тържество. Логан Лий, дъщерята на двойката, е родена на 1 април 2015 г.

Популярни Публикации