Джейсън Луис заяви, че приятелката му го е повлияла да се присъедини към танците със звездите

След три десетилетия в мрежата на ABC, DWTS ще направи своя дебют в Disney+. Състезанието по танци ще започне на 19 септември и ще включва разнообразна група от знаменитости от много сектори, състезаващи се за трофея Mirrorball. Тайра Банкс и бившият шампион на Mirrorball Алфонсо Риберио ще представят най-новия епизод от поредицата. В интервю за People относно DWTS, Алфонсо заяви:

Да бъда поканен да бъдеш домакин заедно с Tyra и да бъдеш част от невероятния екип, танцьори и приятели...

За мен е чест да бъда на сцената с тях и отново да съм част от това семейство.Джейсън Люис, който играе любовния интерес на Саманта Джоунс, Смит Джерод, в сериала на HBO Сексът и градът, е една от знаменитостите, потвърдени да се състезават в DWTS. Той ще се състезава с професионалната танцьорка Пета Мъргатройд, както и с колегите си актриси Селма Блеър, Тревър Донован, Черил Лад и Даниел Н. Дюрант. Луис предложи брак на дългогодишната си партньорка Лиз Годуин през 2019 г., въпреки факта, че разликата във възрастта им е 20 години. Тя също повлия на избора на актьора да отиде в Dancing With The Stars.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пета Мургатройд (@petamurgatroyd)

Как Лиз Годуин убеди Джейсън Луис да се състезава в DWTS?

Джейсън Луис е планиран да се състезава на DWTS и феновете могат да благодарят на приятелката му за това. Когато го попитаха за проекта, актьорът първоначално беше притеснен и каза, че редица неща са довели до избора му да приеме предложението, но най-голямото е Лиз Годуин. В интервю за People, актьорът обсъди DWTS и заяви:

Винаги съм казвал „не“, защото го виждах като риалити телевизия и не представляваше интерес за мен.

Лиз го посъветва да бъде малко по-малко луд и да гледа предишните сезони, когато се появи възможност. Двойката първоначално се срещна в Маями преди около 7 години и оттогава са изминали дълъг път. Малко преди здрач актьорът предложи брак на приятелката си продуцент на една скала. Тя беше изненадана и не очакваше предложението. Тя твърди, че е завладяна от емоции и чувства, които не е подозирала, че има.

 Джейсън Луис

Луис потвърди годежа им на Свети Валентин чрез Instagram, като написа:

На 27 декември 2019 г. предложих брак на дамата на моите мечти, което ме направи най-щастливият мъж на света.

Лиз също публикува в платформата за социални мрежи:

Котките са излезли от чантата и аз ще прекарам остатъка от живота си с този човек.

Лиз (31) и Джейсън (51) имат 20-годишна разлика във възрастта, но възрастта е само число за тази двойка. На въпроса за връзката им, бъдещата булка я описа като загрижена, забавна и непрекъснато развиваща се. Тя каза още,

Той е моята непоклатима опора на силата и спасителното въже. Нямаме никакви илюзии или очаквания един към друг. И не се чувстваме сякаш се притежаваме.

Когато Джейсън решаваше дали да се състезава или не на DWTS, той описа Лиз като чудесна подкрепа. Той също така разкри, че бъдещата му булка е голям фен на програмата и се вълнува от мача му. Лиз, според Джейсън, е имала списък с хора, с които се е надявала, че съпругът й ще бъде съчетан, и Пета е един от тях.

 Джейсън Луис

Той заяви:

Беше чудесно, защото тя не само ме информираше за новостите, но беше наистина хубаво да имам някой, с когото да го споделя, който е изключително развълнуван.

Jordin Sparks, Gabby Windey, Vinny Guadagnino, Teresa Giudice, Shangela, Charli D’Amelio, Heidi D’Amelio, Wayne Brady, Jessie James Decker, Joseph Baena и Sam Champion са сред другите знаменитости, които ще участват в DWTS.

Популярни Публикации