Джейсън Харви - осиновеният син на Стив Харви

Джейсън Харви е осиновеният син на Стив Харви, когато той се жени за Марджъри. Истинското име на Стив е Бродерик. Стивън Харви е известен като телевизионен водещ, комик, телевизионен оператор, актьор, автор, водещ на шоу игри и бизнесмен.

Бързи факти

Пълно име Джейсън Харви
Първо име Джейсън
Фамилия Харви
Бащино име Стив Харви
Баща професия комик
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Аманда Харви
Без деца 3
Дата на раждане 1991 г

Състояние на връзката с Джейсън Харви

Да, Джейсън е женен мъж. Беше решил да прекара целия си живот с дама на име Аманда Харви. По професия тя е модел. Говорейки за самия Джейсън, той е открил, че компанията за обувки, наречена Yevrah, е основно първокласно дамско облекло, чиито материали са изцяло подизпълнители от страната Бразилия.

Е, двамата са родители на три деца с участието на Роуз, Ноа и Езра. Освен това Роуз е най-възрастното дете, Ноа е средното дете, а Езра е по-младият сред тримата.Двамата младежи, родени първи, бяха в центъра на вниманието на Instagram, когато видеото им на молитва стана вирусно.

 Джейсън Харви

Джейсън Харви със съпругата си (Източник: Pinterest)

Съпруга на Джейсън Харви

Аманда е снаха на Стив, въпреки че индивидуално тя се смята за успешен модел, израснал в САЩ. Да, тя започна кариерата си в юношеската си епоха, което я накара да постигне известност сега. Аманда беше обявена за победител в конкурс. След като титлата беше спечелена на нейно име, тя получи предложения от различни марки, което беше повратната точка в нейната кариера на модел.

Освен това, дамата се появи на няколко корици с участието на Vogue Brazil и Vogue Japan, добавяйки пистата за Leonard Paris, Dolce & Gabbana, Elie Sab и много други.

Джейсън Харви Родители

Нека да надникнем в момента от живота им, преди да дадат обетите. По това време Стив беше част от комедиен клуб в Мемфис. Те се срещнаха за първи път в шоуто, където той участваше.

Както във филмите, докато Марджъри се появи в шоуто, мъжът се втренчи в нея и заяви публично; че ще се ожени за тази дама, въпреки че не я познава. Но по това време Стив беше съпруг на друга жена. След празнина им е съдено да се срещнат отново през 2005 г. В този момент той е разведен. По-късно на датата двойката започна да се среща и имаше връзка близо две години. Най-накрая през 2007 г. те бяха домакини на сватбеното си събитие.

Джейсън Харви баща

Стив Харви се е занимавал с това. Но кой е той и откъде идва? Е, той е роден от родители, които са били миньори и учители. По-късно той, заедно с цялото си семейство, се установява във ферма, разположена в Кливланд, Охайо.

Семейството му не беше богато и беше оцеляло с малко доходи, които купуваха храната им. Освен това тринадесетчленният член на семейството споделяше една и съща баня. Когато стана богат, Стив заяви, че е вмъкнал баня във всяка стая, така че да няма отново игра на чакане.

Нетната стойност на Джейсън Харви

Тъй като Джейсън притежава бизнес, не е лесно да се проследят действителните му приходи. Но доходите на баща му са големи цифри и той има нетна стойност от 200 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации