Джейсън Фишър- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Джейсън Фишър е бивш дете актьор, който спечели награда за млад артист за изпълнението си във филма от 1991 г. „Кука“ като част от актьорския ансамбъл. Джейсън Фишър също е добре известен с ролята си на Кевин Бъкман в семейната комедия от 1989 г. „Родителство“.

Бързи факти

Пълно име: Джейсън Фишър
Дата на раждане: 08 май 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 200 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
образование Чуждестранна гимназия Уилям
баща Доналд Лий Фишър
Майка Тя беше Лий Сечи

Биография на Джейсън Фишър

Джейсън Фишър е роден в САЩ на 8 май 1980 г. в Чикаго, Илинойс. Той е на 40 години и е роден под зодия Телец. Той е американски гражданин. По същия начин, името му е Джейсън Лий Фишър.

Доналд Лий Фишър е името на баща му, а Ерейна Лий Сечи е името на нейната майка. Въпреки това, информация за другите членове на семейството му, като неговите братя и сестри, братовчеди и всички други членове на семейството, в момента не е налична. Ясен предпочита да пази личния и семейния си живот личен и далеч от светлината на прожекторите. Освен това той рядко говори публично за семейството си.По отношение на образованието и квалификациите на Jasen, той е завършил гимназия William Fremd. Информация за неговия университет обаче липсва. Въпреки това, като се има предвид възрастта му, Ясен също трябва да е завършил университет, освен ако не е отпаднал или е решил да прекрати по-нататъшно обучение.

Височина, тегло на Джейсън Фишър

Джейсън Фишър е висок 6 фута, но теглото му е недостъпно за нас. Други измервания на тялото му, като гърдите, талията, бедрата и бицепса, също не са налични. И всички неизвестни измервания на тялото на Jasen все още се разследват. Фишър също има кафява коса и кафяви очи.

  Джейсън Фишър

Джейсън Фишър с приятеля си (Източник: Pinterest)

кариера

Джейсън Фишър прави своя филмов дебют през 1989 г. с филма Parenthood. Той изигра Кевин Бакман. Той също беше номиниран за награда за млад артист като поддържащ актьор. През 1990 г. Джейсен играе Люк, главният герой във филма 'Вещиците'. В резултат на това той беше номиниран за награда Сатурн за най-добро изпълнение на по-млад актьор. Jasen също се появява във филма от 1991 г. Hook като Ace (едно от изгубените момчета). Като част от актьорския състав той получава наградата за млад артист.

Джейсън Фишър е бивш дете актьор, работил от края на 80-те до началото на 90-те години. По подобен начин филмът Penthouse включва звезден актьорски състав, който включва Стив Мартин, Рик Моранис, Хоакин Финикс, Киану Рийвс и Марта Плимптън, наред с други. Джейсън Фишър също се появи във филма 'Вещиците' като Люк Евешим, заедно с Анжелика Хюстън, Май Зетърлинг и Роуън Аткинсън. Освен това Стивън Спилбърг режисира филма „Кука“, в който участва актьорски състав, включващ Робин Уилямс, Дъстин Хофман, Джулия Робъртс, Маги Смит и Боб Хоскинс.

Освен това, когато е на 11 години, Джейсън Фишър се оттегля от актьорството. Животът му днес е далеч от това, което беше в разцвета на силите си. И той е прекарал по-голямата част от живота си след пенсионирането си, живеейки под радара. Според майката на Джейсън Фишър Ерейна, която говори пред The ​​Sun през юли 2016 г., Джейсън Фишър се е опитал в професионалния покер през 2009 г. и сега живее във Флорида. По същия начин се казва, че Ясен работи като професионален голф кади.

Jasen Fisher Приятелка, Запознанства

Джейсън Фишър може да е необвързан в момента и изглежда е по-загрижен за кариерата си, отколкото за това да има връзка. Или може би предпочита да пази личния и романтичния си живот далеч от светлината на прожекторите и общественото око. Дори когато се фокусира върху предишните му връзки, не се появи никаква информация. В резултат на това можем да предположим, че Джейсен никога не е имал връзка или е свършил добра работа, за да я скрие.

Нетната стойност на Джейсън Фишър

По отношение на приходите и приходите, Jasen има нетна стойност от 0K. Той беше дете актьор, който се появява във филми като Parenthood, The Witches и Hook между 1989 и 1991 г. По същия начин той печелеше пари от актьорската си кариера, но този източник на доход вече не е достъпен за нас.

Популярни Публикации