Джейсън Белмонте- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруга, Кариера, Националност

Джейсън Белмонте е австралийски професионален боулинг с десет кегли, който се състезава в PBA турнето в Съединените щати и по света. Джейсън Белмонте е добре известен с това, че е един от първите играчи на боулинг, които привличат вниманието на медиите с използването на стила на подаване с лопата с две ръце. Той е спечелил 14 PBA шампионата досега в кариерата си. Научете повече за нетната стойност на Джейсън Белмонте, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джейсън Белмонте
Дата на раждане: 29 юли 1983 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Боулър с десет кегли
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кимбърли Шаптър
Нетна стойност 3 милиона долара
Заплата 1 495 436 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ориндж, Нов Южен Уелс
Националност австралийски
баща Алдо Белмонте
Майка Мериса Белмонте
деца три деца, Ария, Хюго и Силви
Twitter Джейсън Белмонте в Туитър
Instagram Джейсън Белмонт в Instagram
Лична мрежа Личен уебсайт на Джейсън Белмонте
Седмица Джейсън Белмонте Wiki

Биография на Джейсън Белмонте

Кой е Джейсън Белмонте? Джейсън Белмонте е роден в Ориндж, Нов Южен Уелс, Австралия, на 29 юли 1983 г. Той беше син на Алдо Белмонте и Мариса Белмонте. Той има 39 години към 2022 г.

По същия начин той е от австралийска националност и сега етническата му принадлежност не е известна. Когато Джейсън беше дете, баща му отвори Orange Ten Pin Bowl. В резултат на това той започва да играе с топка на 18 месеца. Ето защо той играе боул с # 2 ръце, защото беше твърде малък, за да използва традиционен стил, когато за първи път започна.

Височина и тегло на Джейсън Белмонте

Колко висок е Джейсън Белмонте? Джейсън е красив мъж с очарователна личност. Той е висок 5 фута и 10 инча или около 1,77 м, а теглото му все още се определя. Той също има черна коса и кафяви очи.

  Джейсън Белмонте

Джейсън Белмонте (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Джейсън Белмонте

По отношение на нетната стойност, Джейсън Белмонте печели шампионата на European Bowling Tour в Гърция. През 2007 г. той спечели и световната титла Tenpin Masters. През септември същата година той спечели Купата на Корея.

На седемнадесет той стана първият юношески австралиец, спечелил игра от 300 игри извън Австралия. Той също така спечели пет златни медала на Националното първенство за младежи през 2000 г. През 2001 г. той беше обявен за Оранжев юношески спортист на годината, а през 2002 г. беше обявен за старши спортист на годината.

Белмонте имаше силен сезон през 2014 г. Той спечели Barbasol Tournament of Champions в Алън Парк, Мичиган, първият турнир от сезон 2014 PBA. На 12 февруари 2017 г. той спечели своя 13-ти PBA шампионат. На 26 февруари той победи Майкъл Танг, за да спечели своята 14-та PBA титла.

По същия начин, на 25 февруари 2018 г., той спечели своята 17-та PBA титла, когато той и партньорът му Бил О’Нийл спечелиха PBA шампионата на двойки Марк Рот/Маршал Холман. Той беше и първият поставен във финалите на PBA Tour 2018.

На 10 февруари 2019 г. той спечели своята 19-та PBA титла и десета голяма на PBA Tournament of Champions. По подобен начин на 28 април 2019 г. той спечели 2019 PBA DHC Japan Invitational в Токио. Той също напредна до финалите на стълбичката като трети поставен. На 23 февруари 2020 г. той спечели своята 23-та титла от PBA Tour, както и 12-ата си специалност в Съединените щати. Линкълн, Небраска, вече е отворен. По същия начин, на 15 март, той спечели своята 24-та титла от PBA Tour и 13-та голяма на PBA World Championship 2020.

Джейсън Белмонте Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Джейсън Белмонте? Откакто се присъедини към професионалния тур и беше обявен за новобранец на годината през сезон 2008/09, той е решен да се подобрява като играч всяка година. С всяка титла и чест, които получава, той става още по-решен да продължи напред и никога да не бъде доволен от това, където се намира.

Той се смяташе за изключителен късметлия да спечели титли както като аматьор, така и като професионалист на пет континента. Първият му редовен трофей от турне, първият му голям трофей и Световната купа са трите му най-ценни трофея. Боулингът го отведе по целия свят, позволявайки му да види неща, за които повечето хора само четат, и да се срещне с най-невероятните хора.

Джейсън е изчислил голяма сума пари от професията си. Дж ason Belmonte има нетна стойност от милиона към 2022 г , според оценките. Общата заплата на Джейсън е довела до приходи в кариерата от ,495,436. От паричните си награди и печалби той печели около 200 000 долара годишно.

Връзки и отношения с Джейсън Белмонте

Джейсън Белмонте женен ли е? Що се отнася до личния му живот, Джейсън е женен мъж. След дълга връзка през 2007 г. той се жени за дългогодишната си приятелка Кимбърли Шаптър. В момента те живеят щастливо като съпруг и съпруга.

Ариа, Хюго и Силви са трите деца на двойката. Ария, първото дете на романтичната двойка, е родено през 2009 г., а Хюго, второто им дете, е родено през 2012 г. По същия начин, с раждането на Силви през 2016 г., двойката стана родители за трети път.

Социална медия

Джейсън Белмонте често използва социалните медии. В социалните медии той има значителна база от фенове. По същия начин той има над 1 милион последователи във Facebook, но те не са били оторизирани досега. Той също така натрупа над 127 хиляди последователи в Instagram. По същия начин, 41.1k Twitter последователи.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 12.
  2. Щастливият му камък е рубин.
  3. Щастливият му цвят е златен.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст, националност и етническа принадлежност на Алваро Рико .

Популярни Публикации