Джейсън Бейтман- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джейсън Бейтман е известен американски актьор, продуцент и режисьор. Джейсън Бейтман е участвал в редица филми, телевизионни предавания и телевизионни сериали през цялата си кариера. В същото време той също е получавал отличия и награди за изключителния си принос.

Бързи факти

Пълно име: Джейсън Бейтман
Дата на раждане: 14 януари 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, продуцент
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Аманда Анка
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Рай, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Pacific Hill School
баща Кент Бейтман
Майка виктория елизабет
Братя и сестри Джъстин Бейтман
деца Франсеска Нора Бейтман, Мейпъл Силви Бейтман

Биография на Джейсън Бейтман

Джейсън Бейтман е роден в Рай, Ню Йорк, на 14 януари 1969 г. Към 2021 г. той ще бъде на 52 години. Кент Бейтман е негов баща, а Виктория Елизабет е негова майка. Освен това той има сестра Джъстин Бейтман. Той е от кавказки произход и е вярващ християнин. В същото време той е американски гражданин. Според астрологията той е Козирог.

По отношение на формалното образование той завършва Pacific Hill School в родния си град. В същото време той е отпаднал от гимназията, който не е продължил образованието си.Височина и тегло на Джейсън Бейтман

Джейсън Бейтман е красив мъж с невероятна личност. Актьорът е висок приблизително 5 фута и 11 инча. В същото време той тежи 76 кг. Общата мярка на тялото варира от 42 инча гърди до 33 инча талия до 16 инча бицепс. Косата му е тъмно кестенява и има сини очи.

кариера

Джейсън Бейтман се утвърди като талантлив актьор, както и като успешен режисьор и продуцент. Баща му повлия на кариерата му в развлекателната индустрия. Кент Бейтман, баща му, също е известен филмов и телевизионен режисьор и продуцент. В същото време той е и основател на репертоарна сценична компания в Холивуд.

Кариерата му започва като дете-художник на 12-годишна възраст, когато прави своя телевизионен дебют и става известен с работата си по Малката къща в прерията. Беше 1974 г. Оттогава той се появява в редица филми и телевизионни сериали. Филмографията на Джейсън Бейтман включва и Teen Wolf, Moving Target, Necessary Roughness, Breaking the Rules, Love Stinks, Sol Goode, The Sweetest Thing, Starsky & Hutch, Dodgeball: A True Underdog Story, Arthur, and the Invisibles, Up in the Air, Екстракт, Удари и бягай, Крадец на самоличност, Най-дългата седмица, Лоши думи и Сила на гръмотевица.

Освен това той се появява в различни телевизионни предавания и сериали. Silver Spoons, Knight Rider, It's Your Move, Robert Kennedy and His Times, St. Elsewhere, Our House, This Can't Be Love, George and Leo, The Simpsons, Ozark, A Teacher и Saturday Night Live са само няколко примери.

Нетната стойност на Джейсън Бейтман

Джейсън Бейтман се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството си от многобройните си проекти. Към 2021 г. общата му нетна стойност се оценява на около 30 милиона щатски долара.

Съпруга на Джейсън Бейтман, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Джейсън Бейтман, той е женен. Той се жени за Аманда Анка през 2001 г. Двамата живеят щастлив живот с двете си дъщери. Франческа Нора Бейтман и Мейпъл Силви Бейтман са двете. Освен това през 1997 г. излиза с Александра Лий. В същото време той е откровен за половите си предпочитания. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации