Джейн Марчевски (Nightbirde)- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, запознанства, височина

нощна птица (роден на 31 декември 1990 г.) е известен американски певец, музикант, оцелял от рак, Instagram личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Занесвил, Охайо. Невероятният й глас и песни я направиха известно име в индустрията.

Джейн Марчевски , известен още като Nightbirde, е музикант, издал няколко албума и сингъла. Освен това, тя се е появявала в много певчески риалити телевизионни предавания и сценични събития на живо.

Nightbird стана известен, след като се появи като състезател в сезон 16 на популярното телевизионно риалити шоу America's Got Talent.Не само това, но тя също така открадна златния зумер от съдията „Саймън Кауъл“. На сцената на AGT Nightbride също обсъди битката си с рака. Продължете да четете, за да научите повече за музикалното пътешествие на Nightbirde и битката с рака.

Бързи факти

Пълно истинско име Джейн Марчевски
Друго име нощна птица.
Възраст (към 2020 г.) 30 години.
Професия Певец, музикант, оцелял от рак и предприемач.
Дата на раждане 31 декември 1990 г. (понеделник).
Място на раждане Зейнсвил, Охайо, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Университет на свободата.
Нетна стойност -2 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Козирог.

Биография на Джейн Марчевски

Джейн Марчевски, известна американска певица, е родена на родителите си в понеделник, 31 декември 1990 г., в Занесвил, Охайо, САЩ. Според източници истинското й рождено име е „Джейн Марчевски“. Тя е родена в добре установено съвместно семейство и практикува християнството.

Джейн Марчевски, известна още като Nightbirde, е на около 30 години въз основа на датата си на раждане (към 2020 г.). Всяка година на 31 декември Джейн разрязва тортата за рождения си ден. Според източници Nightbird има силен интерес към музиката от детството си.

Тя отиде в Liberty University, за да завърши висшето си образование. По-късно тя започва да се концентрира върху музикалната си кариера. Нека ви кажа, че тя започна да се занимава професионално в гимназията. Nightbirde сега е един от най-известните певци и музиканти в страната.

Според източници, Nightbirde е от бял кавказки етнос. Тя е член на смесено семейство. Баща й, „Мичъл С. Марчевски“, е предприемач, според източници.

Майка й се казва Шарън Марчевски. Nightbirde израства в Zanesville с шестте си братя и сестри. Семейството й се състои от една сестра и петима братя. Джейсън Марчевски, Джон младши Марчевски, Майкъл Марчевски, Мич младши Марчевски, Андрю Марчевски и Кейтлин Марчевски са нейни братя и сестри (сестра).

Тя е много близка с брат си Мич младши Марчевски, според профила й в Instagram. Нека ви кажа, че нейните братя и сестри също обръснаха главите си за Nightbird.

  Джейн Марчевски

Джейн Марчевски (Източник: Instagram)

Джейн Марчевски Запознанства, афери

Според източници, Nightbird, известна още като Джейн Марчевски, е имала връзка с „Джереми Антонио Клаудио“. Нека ви разкажа за бившия й съпруг, Джеръми Клаудио. Двойката се ожени през септември 2015 г., според източници. На 17 март 2015 г. те се ожениха след шест месеца годеж.

Сватбата й се състоя в Sparta Restaurant & Coffee Shop в Нюарк, Охайо, според източници. Според съобщения в медиите двойката се е развела в края на 2019 г.

Няма точна информация за развода им. Джейн Марчевски, от друга страна, не разкрива никаква информация за текущото си състояние на връзката. Освен това обича да прекарва време със семейството и приятелите си.

кариера

Джейн Марчевски започва музикалната си кариера в колежа, според източници. Тя създава музикална група със свои приятели след завършване на висшето си образование и започва да участва в различни събития.

Участвала е и в някои певчески конкурси. Джейн Марчевски също издаде своя музикален албум, озаглавен „Океан и небе“, според източници. Не само това, но тя издаде и няколко сингъла.

Нетна стойност на Джейн Марчевски

Колко богата е Джейн Марчевски? Нейната музикална кариера й спечели нетна стойност от -2 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г. Climate, Wishing Well, Anyone Else, Hopelessly, River и други са някои от добре познатите й сингли. Nightbirde също е свирил на живо на редица различни събития и сценични представления.

Джейн Марчевски, известна още като Nightbirde, стана известна, след като се появи в сезон 16 на популярното телевизионно риалити шоу America's Got Talent. Тя стопли сърцата на съдиите, като сподели своята продължаваща битка с рака.

Не само това, но тя също удиви съдиите с невероятния си глас. Нека ви разкажа за представянето на Nightbirde в IT’S OK. Съдия Саймън Коуел се възхищава на гласа й и й връчва Златния звънец.

Ръст на нетната стойност на Джейн Марчевски

Нетна стойност през 2022 г 2 милиона долара
Нетна стойност през 2021 г 1,5 милиона долара
Нетна стойност през 2020 г 1 милион долара
Нетна стойност през 2019 г 1 милион долара
Нетна стойност през 2018 г 300 хиляди долара
Нетна стойност през 2017 г 100 хиляди долара

Нетната стойност на Джейн Марчевски се оценява на около 2 милиона долара . Тя прави по-голямата част от парите си от музикалната си кариера.

Любопитни факти

  • Джейн Марчевски си беше пробила носа.
  • Тя се радва на татуировки и има татуирани седем точки на дясната си китка.
  • Обича да свири на инструменти като пиано и китара като музикант.
  • Песента й „IT’S OK“ стана номер едно в iTunes след прослушването й в American Idol.

Популярни Публикации