Джейн Ли каза, че се е сблъскала с преживяване близо до смъртта, което е променило нейната гледна точка за живота

Джейн Ли е добре известна като дъщеря на Джет Ли, най-известният актьор в света и майстор на бойни изкуства. Нейното родно място е Лос Анджелис. За да могат тя и сестра й да посещават сингапурски училища, баща й се отказа от американското си гражданство през 2009 г. Джейн посещава Сингапурско американско училище почти десетилетие. В момента е записана в Харвардския университет. Според Джейн тя не обръщала внимание на славата на баща си до седемгодишна възраст и била обидена, че е била харесвана само заради славата на баща си. Оттогава смяташе, че трябва да изгради своя собствен път към успеха и искаше хората да знаят, че може да постигне и без славата на баща си.

Поканена е на парижката гала за дебютантки, Le Bal.

Джейн присъства на високопоставената гала за дебютантки, Le Bal, през 2019 г., след като беше поканена. Всеки ноември Le Bal е гала и модно събитие за дебютанти, организирано за набиране на пари за благотворителност. Поканата е отправена към 20 до 25 момичета на възраст от 16 до 22 години от известни семейства по целия свят. Джейн беше една от 20-те жени, които отидоха в Le Bal. Джейн присъства на събитието в разкошна червена рокля на Dior.

 Джейн ЛиКак преживяванията, близки до смъртта, влияят на живота й?

Джейн Ли и нейното семейство са имали преживяване на косъм от смъртта по време на почивка на Малдивите след цунамито през 2004 г. По това време тя беше само на четири години. Джейн била отвлечена от реката пред очите му, според Ли, и тя била спасена от други. Припомняйки си преживяването близо до смъртта, тя каза, че е изгубила надежда, когато водата достигнала очите й и тя останала потопена за пет до 10 секунди. Животът им се променя завинаги в резултат на тази среща. Ли беше впечатлен от нетърпението на хората да им помогнат през цялата им фаза на възстановяване на Малдивите.

Това вдъхнови Ли да стане филантроп. Той управлява своята организация за подпомагане на хора, засегнати от природни бедствия. Джейн се интересува от благотворителност и доброволци за организацията на баща си, както и застъпници за социални каузи. На Джейн редовно се напомня за късмета й и необходимостта да служи и да връща.

След десетилетие на чакане любовта на родителите й най-накрая беше успешна

Джет Ли и Нина Ли Чи, бивша хонконгска актриса, се запознават на снимачната площадка на хонконгския екшън филм „Борбата с дракони“ от 1989 г. Ли беше лудо влюбен в Нина, но беше окован, тъй като преди това беше женен. Преди това е бил женен за Хуан Циуян, бивша китайска актриса. Бракът му с нея се основаваше на суеверни представи и в резултат на това той никога не беше изпитвал истинска любов, докато не срещна Нина Ли Чи.

 Джейн Ли

През 1990 г. първият брак на Ли завършва с развод. Ли и Нина чакаха един друг в продължение на десетилетие и дори след това време те все още се чувстваха по същия начин. Те официализираха любовта си, като се ожениха на 19 септември 1999 г. Оттогава остават заедно без симптоми на развод.

Братя и сестри

Бащата на Джейн има две по-големи полубратя и сестри, сестрите Тайми Ли и Си Ли, от предишния си брак. Тя също има по-малка сестра, Джада Ли, която е две години по-млада от нея и с която има невероятна връзка. Нетната стойност на Джейн не е съобщена. Джет Ли, един от най-известните изпълнители, придоби зашеметяваща нетна стойност през цялата си кариера. Неговият невероятен майстор на бойните изкуства даде тласък на професията му, правейки го известен по целия свят.

Популярни Публикации