Джейн Килчър- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Джейн Килчър е известна американска риалити телевизионна личност. Докато Джейн Килчър също е добре известна с работата си като телевизионен водещ и актриса. Тя спечели допълнителна известност в резултат на появата си в телевизионното шоу Аляска: Последната граница.

Бързи факти

Пълно име: Джейн Килчър
Дата на раждане: 14 септември 1974 г
Възраст: 47 години
Хороскоп: зодия Дева
Пол: Мъжки
Професия: Звезда от риалити шоу, телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Ац Лий Килчър
Развод Дикран Касуни
Нетна стойност 2 милиона щатски долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Хоумър, Аляска
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Боб
Майка Поръчка
деца Пайпър Килчър

Биография на Джейн Килчър

Джейн Килчър е родена в Хоумър, Аляска, на 14 септември 1974 г. Към момента тя е на 47 години. Кристина Джейн Ферман е нейното име. Боб е името на баща й, а Ферман е на майка й. Въпреки това има малко информация за нейните братя и сестри. Докато тя е американска гражданка и ревностна християнка. Освен това той е от кавказки етнически произход. Според астрологията тя е Дева.

По отношение на формалното образование, тя посещава местно училище в родния си град. Освен това тя завършва университетското си образование. Възраст на Джейн Килчър

Джейн Килчър

Височина и тегло на Джейн Килчър

Джейн Килчър е изключително привлекателен и притежава невероятна личност. Американската актриса е висока около пет фута и четири инча. Докато тя тежи 64 кг. Освен това общото измерване на тялото не е разкрито. Очите му са тъмнокафяви, а тя има тъмнокафява коса.

кариера

Джейн Килчър е добре известна актриса и телевизионна личност в Съединените щати. Тя е добре известна с участията си в различни риалити предавания. Джейн стана известна след появата си в телевизионното риалити шоу Аляска: Последната граница. Предаването беше излъчено по Discovery.

Предаването е предимно за семейство Килчър и техния начин на живот. Те се занимават предимно с традиционно земеделие и лов. Шоуто имаше огромен успех и бързо спечели последователи сред феновете. Джейн беше видяна в шоуто от първия сезон със съпруга си и други членове на семейството на Килчър. Освен това тя е участвала в различни по-малки проекти.

Джейн Килчър Нетна стойност

Джейн Килчър води охолен живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала в резултат на работата си до момента. Освен това общата й нетна стойност се оценява на около 2 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

 Джейн Килчър нетна стойност

Джейн Килчър

Джейн Килчър Съпруг, брак

Преминаване към Романтичният и личен живот на Джейн Килчър , тя е омъжена. Тя се омъжи за Азт Лий Килчър. Живеят охолен живот като родители на дете. Името му е Пайпър Килчър. Atz Lee Kilcher е телевизионна личност, която също се е появявала в редица риалити шоута. Освен това преди това тя се омъжи за Дикран Касуни. Докато той е откровен относно предпочитанията си по пол. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации