Джейн Дайч - Всичко за съпругата на Шон Дайч

Джейн Дайч е добре известна като съпругата на Шон Дайч. Шон е професионален футболист, както и футболен мениджър. Той е най-дълго управлявалият мениджър във Висшата лига, като контролира Бърнли от 2012 г.

Бързи факти

Пълно име Джейн Дайч
Първо име Джейн
Фамилия Dyche
Професия Съпруга на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Шон Дайч
Без деца две

Връзката на Джейн

Джейн и половинката й, Шон, са женени от почти десетилетие. Двойката обича сдържаното съществуване и стои далеч от общественото внимание. Ето защо не знаем нищо за тяхната сватба или минало за връзка. Тъй като никой от тях не е в никоя социална мрежа, рядко виждаме техни снимки онлайн. Можем ясно да кажем, че живеят щастлив семеен живот, тъй като няма слухове за извънбрачна връзка или конфликт.

 Джейн Дайч

Джейн Дайч (Източник: Google)Какъвто баща, такъв син

Джейн и Шон имат две деца, 17-годишно момче на име Макс Дайш и 15-годишна дъщеря на име Алиша Дайш. Шон счупи крака си в ранните си дни, което доведе до постоянно сгъване на този крайник и засегна цялата му кариера. Макс е професионален футболист сам по себе си. Той следва стъпките на баща си и се отличава в своята област. Макс подписа двугодишен договор за стипендия с Northampton Town и е развълнуван от възможността. Той дори изигра дебютния си мач за своя клуб през септември 2020 г. Макс туитна следното изображение в профила си в социалните медии, което показва новото му приключение като официален учен в Нортхемптън.

Страстта на съпруга на Джейн към обувките

Бащата на Шон е работил като консултант по управление на British Steel, докато майка му е била работничка във фабрика за обувки. Той е третият и най-малък от трима братя. Неговата страст към обувките и дизайна на ръчно изработени кожени обувки произлиза от майка му. Преди това Шон каза, че като дете винаги е носел ръчно изработени кожени обувки на училище. Той отбеляза и сегашния бизнес с обувки, твърдейки, че един чифт обувки е издържал 20 години, но днес философията е да купиш евтино, да купиш два пъти.

Шон за това, че не се притеснява от получаването на похвала

Шон беше разпитан дали получава признанието, което заслужава, в интервю за „Soccer AM“. Шон ръководи Бърнли от близо 300 мача и беше на път да участва в 150-ия си мач от Висшата лига. Той каза, че не го притеснява това, тъй като има моменти, когато човек вярва, че работата му е по-важна от това да бъде признат. Той продължи, че в управленския сектор, дори когато нещата вървят, има много негативни новини.

 Джейн Дайч

Джейн Дайч (Източник: Google)

Шон разказа за първото им повишение в Бърнли, което беше прекрасно. Имаха невероятен рекорден сезон, но играч на годината го попита защо не играят толкова и толкова по-често. Така че според него каквото и да се постигне, очакванията са много големи.

Нетна стойност на Джейн Дайч през 2022 г

Нетната стойност на Джейн все още не е изчислена. Джейн е инструктор по тенис. Годишният доход на Шон е £3,5 милиона към 2022 г , според The ​​Times.

Популярни Публикации