Джеймс Лафърти - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера

Джеймс Мартин Лафърти е актьор, режисьор и продуцент от САЩ. От 2003 г. до 2012 г. Джеймс Лафърти е най-известен с ролята си на Нейтън Скот в тийнейджърския драматичен телевизионен сериал на CW One Tree Hill. Научете повече за нетната стойност на Джеймс Лафърти, възраст, биография, височина, приятелка, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джеймс Лафърти
Дата на раждане: 25 юли 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Алекс Парк
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 15-20
Родно място Хемет, Калифорния
Националност американски
образование Калифорнийски държавен университет
баща Джефри Лафърти
Майка Анджелика Лафърти
Братя и сестри 1 (брат)
Facebook Джеймс Лафърти във Facebook
Instagram Instagram на Джеймс Лафърти
IMDB Джеймс Лафърти IMDB
Седмица Джеймс Лафърти Wiki

Възраст и ранен живот на Джеймс Лафърти

Джеймс Лафърти е роден на 25 юли 1985 г. в Хемет, Калифорния, САЩ. В момента той е на 35 години и е роден под зодия Лъв. Родителите му управляват малка, но печеливша местна строителна компания. По същия начин той е отгледан заедно с по-малкия си брат Стюарт Лафърти. По същия начин, когато става дума за неговите интереси, той развива силен интерес към филмите в ранна възраст. По същия начин той е американски гражданин.

Като деца той и по-малкият му брат прекарваха часове в гледане на филми по телевизията и превъплъщавайки се в любимите си герои. В резултат на това ранните му години са решаващи за установяването на актьорската му кариера. По същия начин родителите му имаха приятели от филмовата индустрия, което улесни Джеймс да пробие в индустрията.Образование на Джеймс Лафърти

По отношение на образованието той посещава Helmet School до 2003 г., след което се прехвърля в California State University Long Beach. В училище любовта му към баскетбола надделя над любовта му към актьорството. Въпреки че чакаше развлекателната си кариера да започне да се развива, участието му в баскетбола му попречи да се съсредоточи върху актьорската си кариера.

Той беше член на междуучилищния отбор на своето училище и участва в множество междуучилищни мачове. Джеймс е най-добрият играч на отбора, според неговия треньор. Той е и „Най-ценният играч“ (MVP). Започва да посещава прослушвания, след като завършва гимназия.

Височина и тегло на Джеймс Лафърти

Колко висок е Джеймс Лафърти? Има добър външен вид и е доста привлекателен. С тъмнокафявите си очи и къдрава черна коса той изглежда зашеметяващо. Джеймс е висок 6 фута 2 инча и тежи приблизително 94 кг. Измерванията на бицепса и гърдите му са съответно 15 и 40 инча. Освен това размерът на обувките му все още не е предоставен.

  Джеймс Лафърти

Джеймс Лафърти (Източник: Pinterest)

кариера

Джеймс започва актьорската си кариера като дете с второстепенни роли в сериали като „Dr. Куин“, „Бевърли Хилс, 90210“ и „Лекарка“. Не му се приписват тези роли. Въпреки това страстта му към актьорството става все по-силна. По същия начин той участва в училищни пиеси и до десетгодишна възраст той поема важни роли в театралните продукции на своето училище.

Джеймс Лафърти Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Джеймс Лафърти? По отношение на заплатата му не се разкриват конкретни доходи. Според някои източници, Джеймс Лафърти печели около 5 милиона долара нетна стойност към 2022 г. Той обаче не е посочил изрично доходите си.

Статус на връзка с Джеймс Лафърти

С кого се среща Джеймс Лафърти? Има връзка с Алекс Парк. Няма много налична информация за връзката им. Джеймс има потаен характер. Той държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. По същия начин той се среща със своята колежка от „One Tree Hill“ София Буш от около година. Аферата на Джеймс с Мемфис Ив Хюсън обаче стана публична през 2011 г.

Популярни Публикации