Джеймс Кордън беше забранен от Ryanair поради грубото си поведение

Ryanair забрани английски актьор Джеймс Кордън скоро след това му беше временно забранено да посещава прочутия ресторант Balthazar в Ню Йорк. Фирмата, известна със забавните си публикации в социалните медии, обяви ограничението в Twitter, заедно със снимка на Кордън с червен кръг „отказ“ около лицето му. Като се има предвид, че Джеймс Кордън е в тенденция в Twitter за грубо отношение към сервитьори в ресторанти, ограничението може да е просто опитът на авиокомпанията да се възползва от тенденция. Това предизвика множество забавни мемета в интернет, като някои хора аплодираха забраната. Той също така предизвика сравними реплики от други марки.

Джеймс на Кордън летене разказ включва неговият собствен семейство.

Кийт Макнали, собственикът на ресторанта, забрани британския комик заради грубото му поведение към работниците и сървърите. Макнали в крайна сметка отмени спирането, след като Кордън се извини искрено. Интернет, от друга страна, беше преобладаващо в полза на забраната, твърдейки, че Кордън е кошмар, който го заслужава.

  Джеймс Кордън

Скоро след това отново се появиха доклади относно отношенията на домакина на The Late Late Show с други лица. Една такава възобновена история беше прословутата, включваща Джеймс Кордън, дама и бебе. Пътници на пътуване от Лондон до Ню Йорк твърдят, че са били свидетели на звездата от „Котките“, седяща близо до жена с бебе. Кордън, за тяхна изненада, не протестира срещу младежа и не показа никакви признаци на страдание. Той си сложи слушалките и мълчеше. Когато самолетът кацна, Кордън остана да седи, докато дамата се бореше с багажа си от горното отделение. След това дамата каза на Кордън:

Можеш ли, за бога, да държиш бебето, докато нося чантите?

Дамата се оказа негова съпруга, а детето – негово. Независимо дали историята е достоверна или не, тя не обезсилва други сведения за неговото неприятно поведение. Повечето хора вярват на тези приказки, защото те изглежда съвпадат с други наблюдавани действия.

Въпреки че самият той не е гей, Кордън се сблъсква с негативна реакция за това, че играе различни ЛГБТ роли. Потребителите твърдят, че той използва хомофобски тропи и карикатури. Той също е мразен, защото е против синдикатите, които в интернет смятат за елитарни по характер.

  Джеймс Кордън

Други авиокомпании се присъединиха към Ryanair в забраната на Джеймс Кордън.

Corden, чиято нетна стойност е почти 70 милиона долара, е малко вероятно да лети с нискотарифен превозвач като Ryanair. Ирландската фирма обаче е известна с това, че омаловажава текущите събития и може би се шегува със забраната. Те се шегуваха за историята на запознанствата на Леонардо ди Каприо, спора за Paygate на Борис Джонсън и използването на частен самолет от Ерик Тръмп в миналото.

Независимо дали авиокомпанията е сериозна или не, тя накара други фирми, дори тези, които нямат връзки с Джеймс Кордън, да наложат подобни ограничения. Humane Society от Небраска, Riot Fest и дори Ba Sing Se (фиктивен град в аниме серията Avatar) се присъединиха. Един потребител дори му забрани да влиза в общия регион на Йоркшир. Появиха се и други туитове относно сценария, което доведе до мемове и шеги. Към момента на писане на тази статия нито един служител на Ryanair не е коментирал темата. Комикът все още не е коментирал инцидента.

Популярни Публикации