Джеймс Кенеди - Wiki, възраст, височина, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, кариера

Джеймс Кенеди е известен английски музикален продуцент, телевизионен водещ и влиятелен човек в социалните медии. Освен това Джеймс Кенеди е най-известен с работата си в SUR Restaurant & Lounge на Lisa Vanderpump, както и с риалити телевизионното шоу Vanderpump Rules, което е базирано на него.

Бързи факти

Пълно име: Джеймс Кенеди
Дата на раждане: 24 януари 1992 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: музикален продуцент, телевизионен водещ и влиятелен човек в социалните медии
Държава: Англия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Али Любър
Разделям Рейчъл Левис
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Лондон
Националност Английски
Религия Кристиян
баща Андрос
Майка Жаклин
Братя и сестри Хари и Дилън

Биография на Джеймс Кенеди

Джеймс Кенеди е роден в Лондон, Англия на 24 януари 1992 г. В момента е на 30 години и има християнска вяра. Освен това той е роден под знака на Водолей и етническата му принадлежност не е известна. Андрос Георгиу (баща) и Жаклин Георгиу (майка) са го отгледали (майка). Баща му също беше близък приятел на покойния английски гей певец Джордж Майкъл. Майката на Джеймс също беше модел, която имаше кратка актьорска кариера в младостта си. По отношение на братя и сестри, той има двама братя на име Хари и Дилън.

Образование на Джеймс Кенеди

По отношение на образованието Джеймс посещава местно частно училище, докато завърши. Освен това няма допълнителна информация за неговото образование.Височина и тегло на Джеймс Кенеди

Джеймс е висок 5 фута 9 инча и тежи приблизително 75 кг. Освен това той има слабо телосложение, сини очи и тъмнокафява коса.

  Джеймс Кенеди

Джеймс Кенеди (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на професионалния си живот, Джеймс Кенеди започва кариерата си в музикалната индустрия. Той привлече много внимание, след като работи за компанията на Лиза Вандерпумп. Започва кариерата си в SUR като автобусен превозвач. Той направи първата си поява като гост на Vanderpump Rules, риалити шоу на Bravo TV, във втория сезон. Освен това, за трети сезон, той играе редовна роля в шоуто. Той беше повишен в редовен актьор на шоуто в четвъртия сезон.

Той е член на редовния актьорски състав на шоуто от четвърти сезон. Освен това той поддържа своята музикална и DJ кариера, докато работи там. Сега той се е утвърдил като един от най-известните диджеи в индустрията. Той също организира много големи партита и събития. Той също така е завършен композитор.

Джеймс Кенеди Нетна стойност

Този всестранно талантлив човек все още не е получил никакви награди или признание. Въпреки това, въз основа на успеха му, можем да предположим, че той ще спечели някои от тях.

Той си изкарва добре като музикален продуцент и телевизионна личност. Към октомври 2022 г. той има нетна стойност от около 4 милиона долара. Според онлайн източници той е печелил между 10 000 и 15 000 долара на епизод за ролята си в телевизионни предавания.

Съпруга на Джеймс Кенеди, брак

Джеймс Кенеди в момента е сгоден за Али Любър. Той обаче беше сгоден за Ракел Левис, съ-звезда от Vanderpump Rules. Те започнаха да се срещат през 2016 г. Те излизаха около 5 години, преди да се оженят през май 2021 г. Двойката се отказа от годежа си през декември 2021 г. Преди това той беше свързван с Кристен Даут и Лала Кент.

Той се бори със злоупотребата с вещества в продължение на много години. Освен това той успя да се възстанови напълно от зависимостта си по-късно.

Популярни Публикации