Джеймс Дерик - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джеймс Дерик е професионален танцьор, музикален продуцент, инфлуенсър, знаменитост в социалните медии и артист, най-известен с прослушването си в So You Think You Can Dance и участието си в World Of Dance. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Джеймс Дерик, нетна стойност на Джеймс Дерик, Съпруга на Джеймс Дерик, Брак на Джеймс Дерик и още

Бързи факти

Истинско пълно рождено име Джеймс Дерик.
Професия(и) Професионален танцьор, музикален продуцент, инфлуенсър, звезда в социалните медии и артист
Популярни за за прослушването му в So, You Think You Can Dance и да бъде част от World Of Dance.
Дата на раждане 21 ноември 1988 г
Възраст (към 2020 г.) на 32 години.
Място на раждане Калифорния, САЩ.
Националност афроамерикански.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Стрелец
Пол Мъжки.
Сексуалност Направо.
родители баща - Не се знае.
Майка – Името не е споменато.
брат или сестра Не е намерено.
Алма матер Университет.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Цвят на косата черен.
прическа Дредове.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Статус жив.
Семейно положение Сгоден.
Съпруг Миранда Дерик.
деца Все още не.
Татуировки да
образование Завършвам.
Нетна стойност (към 2021 г.) милиона - милиона USD към 2021 г.

Възраст и ранен живот на Джеймс Дерик

Той беше роден на 21 ноември 1988 г , и израснал в щата Калифорния, в Съединените щати. Джеймс е на 32 години към 2020 г. и ще навърши 33 през ноември 2021 г. Освен това танцьорът е с американска националност. Според рождената си дата Джеймс е зодия Стрелец. Посещава частно училище в родния си град като дете, преди да завърши известен университет.

Височина и тегло на Джеймс Дерик

Джеймс Дерик е висок 5 фута 11 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Джеймс Дерик

Джеймс Дерик Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Джеймс Дерик? В момента Джеймс е една от най-известните звезди в индустрията; той е известен танцьор. Въпреки факта, че доходите му очевидно са значителни, той никога не е разкривал нищо за тях. Според източници нетната му стойност е между 2 милиона и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

От малък Дерик е увлечен от танците. В действителност той се занимаваше с различни дейности и функции през целия учебен ден. Танцуването толкова дълго беше усъвършенствало уменията на Джеймс в почти всяка танцова форма. Освен това той постигна огромен успех за относително кратък период от време. Джеймс стана известен, след като се появи във втория сезон на World of Dance. Изпълнението му беше умопомрачително; за съжаление той не успя да спечели шоуто, но спечели много сърца. Хората започнаха да му обръщат повече внимание заради танцовата му техника.

През 2015 г. той беше избран за състезател в So You Think You Can Dance, което отново го катапултира в светлината на прожекторите. Джеймс нямаше представа, че хората ще започнат да го разпознават по улиците. След това той започна да публикува своите стилни танцови видеоклипове в Instagram и в момента има над 1,7 милиона последователи. Джеймс не само започна да получава работа, свързана с танцови изпълнения, видеоклипове, промоции, хореография и т.н., но също така се занимаваше с модели за компании като Pacsun, True Religion и т.н.

Съпруга на Джеймс Дерик, брак

Художникът има симпатична и привлекателна личност. Поведението му също е доста миролюбиво. Джеймс е идеалният мъж за много жени, тъй като е талантлив и разбиращ. Въпреки факта, че младият танцьор е женен за любовта на живота си Миранда Дерик, която също е танцьорка. Те са заедно от дълго време и трябва да се оженят на 9 август 2021 г. Двойката се готви да се ожени. Въпреки че не разкриха много за намеренията си, изглежда влюбените птички са много влюбени. Всъщност, тъй като професиите им са толкова сходни, те често снимат чудесни видеоклипове с танци заедно. Много хора харесват своя танцов стил и цели на връзката.

Популярни Публикации