Джеймс Ямуни - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Преди беше известно като Яноскианците, но Джеймс Ямуни вече е австралийска сензация в YouTube. За да продължи кариерата си на диджей и да прекара време със семейството си, Джеймс Ямуни напусна групата The Janoskians.

Бързи факти

Пълно име: Джеймс Ямуни
Дата на раждане: 27 февруари 1996 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, певец
Държава: Австралия
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Ашли Джени Уорингтън
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Мелбърн
Националност австралийски
Етническа принадлежност Ливански
образование Католически колеж Пенола
Братя и сестри (Три) Никол Ямуни, Рита Ямуни и Джойс Ямуни

Биография на Джеймс Ямуни

Към 2022 г. Джеймс Ямуни е на 26 години. Той е роден в Мелбърн, Австралия, на 27 февруари 1996 г. под знака на Риби. Той сподели снимка на родителите си, чието име не се споменава в социалните медии. Сестрите Никол Ямуни, Рита Ямуни и сертифицираната медицинска сестра Джойс Ямуни съставляват семейството му.

Националността му е австралийска, а по етническа принадлежност е ливанец/арабец. Той може да общува и на ливански/арабски. Завършил е католическия колеж Penola, получавайки бакалавърска степен.  Възраст на Джеймс Ямуни

Джеймс Ямуни

Височина и тегло

Джеймс Ямуни има приятно поведение и атлетична фигура. Въпреки големия си ръст, той поддържа здравословно тегло от 72 килограма. Той също има тъмнокафяви очи и кестенява коса и носи очила. На китката си той също има V. Според Яноски той е едновременно най-младият и най-високият член на семейство Яноски.

кариера

В средата на 2011г. Джеймс Ямуни и четирима от неговите приятели от гимназията, Бо, Люк, Джай и Даниел, стартираха общ канал в YouTube, наречен The Janoskians. Те пуснаха комично дебютно видео, наречено Break Up To Make Up, преди да направят официалния си дебют. Песента бързо се издига до известност и признание. Това беше началото на професионалната кариера на Джеймс Ямуни в социалните медии.

Когато Faydee пусна музикалния си видеоклип към Forget the World през 2012 г., той и приятелите му бяха включени в него. Те подписват със Sony Music Australia на следващата година и издават първия си сингъл от iTunes, Set This World on Fire, заедно с пет други музикални видеоклипа.

Уеб сериал, наречен „The Janoskians: MTV Sessions“, също беше създаден от него и приятелите му, който продължи осем епизода. След това групата издава Best Friends, който достига до номер 30 в австралийската класация за сингли. С помощта на Lionsgate Entertainment те сключиха сделка за филма Public Disturbance, който беше пуснат през 2014 г.

Повече за кариерата

През същата година издават и сингъла си This Fuckin Song. Този път те издадоха EP, включващо песните Would U Love Me, La Girl, Moodswings и Real Girls Eat Cake на 2 март същата година.

В крайна сметка той трябваше да напусне групата The Janoskians, за да се съсредоточи върху кариерата си на DJ и да прекара време със семейството си в Австралия, докато групата се концентрира върху Съединените щати. Освен това, той стартира свой собствен акаунт в YouTube, който нарече JAMES YAMMOUNI MEGAMIX, и публикува музикален видеоклип към него на 28 декември 2013 г. Бяха публикувани други видеоклипове за печене, vlogging и музикален материал от страна до страна. Ariana Grande feat. Nicki Minaj (James Yammouni Remix) от James Yammouni впечатляващо съчетава две страхотни песни.

За последно той публикува видео на 8 декември 2016 г. и в момента има 25 619 гледания. Името на видеото е Neiked – Sexual (James Yammouni Remix). На 7 февруари 2020 г. той продуцира видеоклип за Youtube канала на Anfa Rose, озаглавен Anfa Rose – Casa (официално видео). Той обаче не е в този канал.

Джеймс Ямуни Нетна стойност

Джеймс Ямуни е добре позната личност в социалните медии, така че ще обсъдим това. През цялата си кариера той е направил значителна сума пари. Той също си сътрудничи с The Janoskians в допълнение към своя канал, който в момента не е достъпен.

Той обаче спечели пари благодарение на времето си в YouTube. Той обаче не е разкрил нетната си стойност. Няколко уеб издания оценяват нетната му стойност от 500 000 до 1 милион долара. Въпреки това, той има средствата да се наслади на луксозен начин на живот заради добрия си късмет.

  Джеймс Ямуни нетна стойност

Джеймс Ямуни

Джеймс Ямуни Съпруга, брак

Що се отнася до личния живот на Джеймс Ямуни, той е женен. Според уеб източници Ашли Джени Уорингтън е името на съпругата на Джеймс. Няма публични коментари или споменавания за нея в акаунтите му в социалните мрежи. Това е проблем, с който тепърва трябва да се справя сам. По същия начин той често изпраща снимки и филми на братовчедка си Роузи, която е само година по-млада от него. И двамата изглежда имат отлична връзка въз основа на тази снимка. Някои фенове погрешно вярват, че са баща и дъщеря поради близостта им.

След десет години запознанства и съвместна работа, той пусна снимка на себе си с 11-годишната Кенди на 7 януари 2016 г. Гледайки неговия надпис върху снимка на младо момиче, което срещна в църквата, това е фантастично.

Популярни Публикации