Джейми Сенегал- Wiki, възраст, етнос, връзка, височина, нетна стойност, кариера

Джейми Сенегал е известен професионален борец от Съединените щати. Джейми Сенегал е добре известен с работата си на ринга.

Бързи факти

Пълно име: Джейми Сенегал
Дата на раждане: 13 септември 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: зодия Дева
Пол: Мъжки
Професия: Професионален борец
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Алекс Океан
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Пенсилвания
Националност американски
образование Училищен район Мюленберг

Биография на Джейми Сенегал

Джейми Сенегал е роден на 13 септември 1997 г. Родното му място е Рединг, Пенсилвания, САЩ. В момента е на 24 години. Брайс Джоузеф Бойер е неговото собствено име. Той е гей мъж. В резултат на това неговите родители и братя и сестри остават неизвестни.

Джейми Сенегал Образование

В първите години от академичната си кариера този човек посещава училищен окръг Мюленберг. В резултат на това по време на гимназиалните години на Брайс той беше мажоретка и гмуркач. Започва да тренира борба, когато е единадесети клас.Джейми Сенегал Височина, Тегло

Джейми има добре поддържано тяло. Той има слабо и здраво тяло като боксьор. Той е със среден ръст и тегло, което е идеално за нея. Освен това, e е висок около 5 фута 10 инча и тежи около 79 кг. Други размери на тялото му обаче не са известни. В резултат на това има кафяви очи и руса коса.

  Джейми Сенегал

Джейми Сенегал (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Джейми Сенегал е известен професионален борец от Съединените щати. В резултат на това първият мач на Брайс беше на шоуто на Atomic Championship Wrestling/Rogue Women Warriors на 13 юни 2015 г. в Стивънс, Пенсилвания, срещу Twisted Tate Hammer.

По същия начин, в мач с тройна заплаха срещу Тейт и ЛуФисто, той спечели Световния шампион по борба в тежка категория на Atomic Champion. Bryce също спечели Atomic Championship Wrestling Cruiserweight Championship през юни 2016 г. Boyer победи Stefon Ramon за желаната титла още веднъж, но само за кратко. В Hazleton, Пенсилвания, този герой направи своя дебют в Sanctuary.

Сенегал се състезаваше в загубени усилия със Сони Кис и Тера Калауей. Той и Сони Кис бяха първите отборни шампиони на Sanctuary Tag. Само веднъж динамичното дуо защити успешно титлите си срещу Indy Card Mafia.

Освен това, последното събитие в Диамантената дивизия се състоя на 23 юни 2017 г. В резултат на това той се изправи срещу Су Юнг в загубен мач на сингъл. По-късно Boyer обединява сили с Trajan Horn, известен още като The Chubby Daddy, за да формира The Punk Rock Death Squad. Освен това Punk Rock Death Squad спечелиха почти всеки мач, който имаха през няколкото месеца, в които бяха маркирани.

Въпреки това, той се е борил за различни компании, включително FEST Wrestling, Premiere Wrestling Xperience, PWX Pure, BAR Wrestling, Freakshow Wrestling, Queens of Combat, RISE и много други. Последният му мач след COVID-19 започна в Лос Анджелис, Калифорния, където той се състезава за промоцията BAR Wrestling с приятеля си Алекс Оушън срещу Адриан Куест и B-Boy.

Джейми Сенегал Гадже, Запознанства

Джейми е сгоден за приятеля си Алекс Оушън. Историята на запознанствата им, от друга страна, е неизвестна. Двойката се обожава и споделя всичко. Освен това те създават съюзи и се борят един срещу друг. В резултат на това дуото е известно още като Gay Pro Wrestling.

Нетната стойност на Джейми Сенегал

Джейми Сенегал е спечелил много пари от успешната си професионална боксова кариера. Нетната му стойност се оценява на около 20 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации