Джейми Корет - Уики, възраст, етническа принадлежност, приятелки, височина, нетна стойност, кариера

Джейми Корет Той е известен британски художник, художник, изобретател, креативен мислител, медийна личност и предприемач от Тисбъри, Уилтшир, Англия. Този талантлив човек е добре известен със своите зашеметяващи картини и художествени изложби. Корет е награден художник, според източници. Освен това през 2022 г. той получи второ място в Годишния международен конкурс за портрети на The Portrait Society of America.

Бързи факти

Истинско име Джейми Корет.
Професия Художник, художник, новатор, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 32 години.
Рождена дата 1990 г.
Родно място Тисбъри, Wiltshire, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Лондонско ателие за изобразително изкуство.
Чарлз Сесил Студиос.
Академия за изкуства във Флоренция.
Оксфордския университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 65 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Джейми Корет

Джейми Корет е израснал в Тисбъри, Уилтшир, Англия, Обединеното кралство. Действителната му дата на раждане е неизвестна. Джейми Корет е роден през 1990 г , според източници. Джейми ще бъде на 32 години през 2022 г. Скоро ще актуализираме действителната му рождена дата. От малък обича да рисува. Coreth учи в London Atelier of Representational Art, според страницата му във Facebook. Освен това той посети студиото на Чарлз Сесил и Художествената академия във Флоренция, за да научи повече за картините и изкуствата. Той получава бакалавърска степен по археология и антропология от Оксфордския университет. След това започва да работи като професионален художник.

Височина и тегло на Джейми Корет

Джейми Корет е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Джейми Корет

Нетната стойност на Джейми Корет

Колко е нетната стойност на Джейми Корет? Корет, професионален художник, печели солидно от своята живописна работа. Той също така прави много пари чрез изложби и лекции. Джейми също е работил с редица известни фирми и музиканти. Сега той живее в Лондон със семейството си. Нетното състояние на Джейми Корет се оценява на между и милиона към октомври 2022 г. (приблизително).

кариера

Джейми е завършен художник и художник. Той е в този бранш от дълго време. Корет е добре известен с блясъка и уникалността на своите портрети и картини, според официалния му уебсайт. Той последователно се концентрира върху личността на своите модели, създавайки усещане за тяхното присъствие в работата си. Джейми също получи наградата за млад художник на BP Portrait Awards. Не само това, но неговите произведения на изкуството са показани в няколко изложби. Той публикува и най-новите си творби и картини в профила си в Instagram. Джейми също е работил с комисии за изящни изкуства, според докладите.

Джейми Корет Гадже и запознанства

С кого се среща Джейми Корет? Няма налична точна информация за текущото семейно състояние и статус на връзката на Джейми Корет. Той публикува снимка с Иси Грейнджър, дизайнер на стоки за дома. Според публикацията му в Instagram Иси и Джейми имат връзка. Джейми и Иси се сгодиха, според тази публикация. Джейми също е свободомислещ човек. Обича да прекарва време със семейството и приятелите си. Той не разкрива нищо за предишния си любовен живот.

Популярни Публикации