Джейми Хектор оцеля след насилствено нападение на бебето на съпругата си

Джейми Хектор е изправен пред опасни ситуации в The Wire на HBO като наркобос. Без да знаят мнозина, той е преживял подобни заплашителни епизоди в реалния живот. Хектор оцеля след почти фатален инцидент на партито за бебето на съпругата си Дженифър Амелия, докато очакваше първото си дете.

Бързи факти

Пълно име Джейми Хектор
Дата на раждане 7 октомври 1975 г
Възраст 45 години
Височина/колко висок?
Актьор, Озвучаващ актьор, Продуцент
Професия 6 фута
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 2 милиона долара

Нетна стойност на Джейми Хектор

Нетното състояние на Джейми Хектор е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Инцидентът е от 2009 г

Хектор беше домакин на парти за бебето в Ню Йорк през юли 2009 г., за да отпразнува бременността на жена си. Партито обаче внезапно се превърна в местопрестъпление, когато крадец излезе пред дома им и откри огън. Шокиращата престрелка уби на място тийнейджър и рани двама мъже. След известно време полицията пристигна и откри два пистолета и 46 празни гилзи, но не бяха арестувани.За щастие жителят на Бруклин и семейството му са невредими. След инцидента Джейми излезе с изявление, в което изрази своите съболезнования на семействата на жертвите. Той също така заяви, че няма нищо общо с престъплението пред къщата му. Според изявлението звездата на Bosch е била само на няколко метра от зловещия инцидент.

Хектор е основател на организация с нестопанска цел

Хектор, който се страхува от насилие, управлява Moving Mountains Inc., организация с нестопанска цел, която има за цел да вдъхновява децата от центъра на града чрез творчество. По време на интервю за News One афро-американският художник заяви, че бруталността, като сцената на престъплението от неговото бебешко парти, го е вдъхновила да създаде Moving Mountains.

Той заяви, че иска да насочи младите хора далеч от насилието и към положителните артистични изяви. Неправителствената организация на актьора има за цел да намали уличното насилие и да научи уязвимите деца как да вземат по-добри решения за себе си.

Хектор и съпругата му имат две деца

Дженифър Амелия, дългогодишната приятелка на социалния активист, е негова съпруга. Амелия е основател на Jennifer Amelia Events, LLC, както и организатор на сватби и дизайнер на събития. И въпреки че и двамата са публични личности, нито една от тях не е разкрила кога са се оженили. Двойката празнува годишнина от сватбата си на 22 август всяка година.

Актьорът от Heroes отиде в Instagram на 22 август 2020 г., за да честити рождения ден на жена си. Двойката има две деца, син и дъщеря. Дъщеря им е родена през 2009 г., а синът им е роден през 2016 г. Семейство Хектор живее в Бруклин.

Хектор има белег отстрани на лицето си

Актьорът от The Wire има белег на лявата си линия на усмивка, която се простира до челюстта му. От друга страна, той предпочита да запази историята зад белега на лицето за себе си. Хектор е заявил, че използва белега, за да предизвика емоции, докато играе, но предпочита да не го обсъжда.

Популярни Публикации