Джейми Дорнан и съпругата му Амелия Уорнър държат на нормалното

Джейми Дорнан се жени за Амелия Уорнър, певец и автор на песни, през 2013 г. Въпреки че са известна двойка, те рядко създават проблеми в резултат на връзката си. Дорнан и Уорнър знаят как да управляват семейния си живот. Поддържането на нещата прости и близки едно до друго работи най-добре за тях и трите им деца.

Джейми Дорнан и съпругата му Амелия Уорнър държат на нормалното

Дорнан и съпругата му успяват да поддържат живота си скромен и далеч от светлината на прожекторите. Според Уорнър те правят това просто като са заедно. Уорнър призна пред The ​​Times през януари 2022 г., че й е било лесно да поддържа семейния си живот редовен. Тя беше домошар по душа и животът й се беше настроил по хубав модел, който побираше цялата работа на нея и съпруга й, училището на децата им и времето, прекарано със семейството. Чувствам се сякаш сме фантастични в поддържането на чувство за нормалност и докато сме всички заедно, ни е доста лесно, каза певицата пред The ​​New York Times (чрез The Belfast Telegraph). Въпреки факта, че тя и Дорнан трябваше да пътуват често заради кариерата си, те останаха заедно, като просто доведоха децата си със себе си.

 Джейми ДорнанНапример, семейството се премества в Австралия за пет месеца, когато Дорнан снима „Туристът“ там. Те записаха децата си в близкото училище за срока. По същия начин цялото семейство беше в Лос Анджелис по време на интервюто. Тъй като обаче щяха да бъдат там само за кратко, те обучаваха децата вкъщи. Свикнали сме да пътуваме, каза тя пред вестника. Тя обаче очакваше, че когато децата пораснат, рутината ще се промени. В подобен дух Уорнър каза през юли 2020 г., че блокирането е добре дошла промяна за нейното семейство. Дорнан беше вкъщи през повечето време по време на затварянето, което тя и децата оцениха. Освен това, докато децата бяха малки, родителите не намираха домашното обучение за твърде трудно. Според Gloucestershire Live през февруари 2022 г., двойката също има правило да не прекарва повече от три седмици разделени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Амелия Уорнър (@awarnermusic)

Бракът на Джейми Дорнан и Амелия Уорнър

Дорнан и съпругата му често посещават Лос Анджелис. Те продължават да се връщат в града, тъй като там започва тяхната любовна история. Двойката се срещна на парти в Лос Анджелис през 2012 г. и нещата тръгнаха оттам. Актьорът от Петдесет нюанса сиво разбра, че иска да се ожени за нея още в мига, в който я срещна. Той се зае да работи върху това да я впечатли и успя. Двамата се сгодиха и през 2012 г. в Лос Анджелис. Сватбата им се състоя на 27 април 2013 г. В този момент те се бяха върнали в Лондон и се ожениха в прекрасен селски дом в Съмърсет.

 Джейми Дорнан

Дълси, Елва и Алберта, трите деца на двойката, са все още много малки. Към юли 2020 г. Дълси беше на шест години, Елва беше на три, а Алберта беше на една. Дорнан и Уорнър се преместват в Котсуолдс на Глостършър точно преди Алберта да се роди. Съпругата му смяташе, че това е идеалното място за израстване на децата, тъй като им позволява да бъдат диви и диви.

Популярни Публикации