Джейми Чуа- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Джейми Чуа е добре позната светска личност от Сингапур, модел, предприемач и личност в социалните медии. Джейми Чуа стана известна по време на бракоразводната си процедура с бившия си съпруг, бизнес магната Нурдиан Куака.

Бързи факти

Пълно име: Джейми Чуа
Пол: Женски пол
Професия: Модел, социалист, звезда в социалните медии, предприемач
Държава: Сингапур
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Терънс Ко
Развод Времето в Нурдиан
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-27-35 инча
Националност сингапурски
Етническа принадлежност азиатски
образование CHIJ (Toa Payoh)

Биография на Джейми Чуа

Джейми Чуа е родена на 24 октомври 1973 г. и ще навърши 47 през 2021 г. Тя е гражданка на Сингапур с двама по-малки братя и сестри. По същия начин баща й работеше като туристически агент, докато майка й беше майка-домакин. Докато тя растеше, семейството й имаше финансови затруднения. По отношение на нейното образователно пътуване, тя посещава CHIJ (Toa Payoh) и получава тази възможност много по-късно. На родния й език името й се изписва като.

Височина и тегло на Джейми Чуа

Джейми Чуа е висок приблизително 5 фута 6 инча и тежи приблизително 54 килограма. По същия начин нейните измервания на гърдите-талията-ханша са приблизително 34-27-35 инча. Освен това тя има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.Професионален живот на Джейми Чуа

Джейми Чуа е светска личност, онлайн личност и модел. Освен с професионалните си начинания, тя придоби допълнителна известност през 2011 г. Това беше резултат от публичния й и проточен развод с тогавашния й съпруг Нурдиан Куака.

Тя е добре позната светска личност, която е присъствала на множество модни светски събития. Освен това годишният ICON Ball е включен в списъка. През 2019 г. тя беше призната за една от най-добре облечените присъстващи на събитието. Освен това светската личност е познато лице на международни модни събития като Седмицата на модата в Париж.

Що се отнася до нейната кариера на модел, тя започва на крехката възраст от 15 години. Тази добре позната личност избра моделирането пред други възможни кариери, защото това беше най-високо платената работа на непълно работно време, достъпна за нея като ученичка в средното училище.

Тя трябваше да посещава уроци в Mannequin Studio, за да стане сертифициран професионален модел. Това наложи плащания на обща стойност около 0 сингапурски долара. Първоначално родителите й се противопоставиха, смятайки, че това е загуба на пари. В крайна сметка обаче родителите й се съгласили да й дадат парите назаем.

Тя прекарва следващите две години от часовете си след училище в прослушвания и моделиране. Използвани са в реклами и фотосесии. В крайна сметка Ши спечели достатъчно пари, за да се отплати на родителите си и да купи първия си дизайнерски артикул. Беше чанта на Шанел на стойност 2000 долара.

След това тя се присъединява към Singapore Airlines на крехката възраст от седемнадесет (SIA). Работила е като стюардеса за SIA. Тя работи за SIA три години, преди да се омъжи за Нурдиан Куака.

Повече за кариерата

Джейми Чуа съосновава Luminous1 с Шарън Танг през 2015 г. Те основават този бизнес с цел да предоставят висококачествени продукти за грижа за красотата на достъпна цена. Тази марка дебютира с пет продукта на цена между и 9. Официалният уебсайт на компанията вече не е достъпен от февруари 2020 г. Освен това всички страници на компанията в социалните медии са неактивни.

По подобен начин през 2014 г. тя съосновава The Closet Raider с Шарън Танг. Целта на това творение беше да помогне на хората да намерят нови домове за техните дизайнерски артикули. След това компанията разработи лесно достъпна онлайн платформа, за да постигне тази цел. Въпреки факта, че тя е новодошла на конкурентен пазар, нейният бизнес бързо набира популярност в Сингапур. В рамките на месец след стартирането на бизнеса, компанията натрупа над 13 000 последователи в Instagram. От януари 2020 г. обаче компанията е обявена в несъстоятелност.

Освен това страстта й към обувките на Manolo Blahnik я вдъхнови да основе Cloud 9 Lifestyle през 2006 г. Това всъщност беше дъщерно дружество на D’League. Нурдиан Куака, нейният тогавашен съпруг, всъщност притежаваше значителна част от акциите на компанията.

По подобен начин тя откри първото си място за търговия на дребно през 2007 г. Тази снимка е направена в търговската галерия на хотел Hilton. Тази компания е първата в Сингапур и Югоизточна Азия, която продава обувки Manolo Blahnik. Успехът на магазина я подтикна да отвори второ място в Marina Bay Sands.

D’League, от друга страна, реши да прекрати финансирането на Cloud 9 Lifestyle. Поради потенциалните проблеми с паричния поток на фирмата, тя подаде молба за временна ликвидация през 2011 г. Това доведе до затварянето на двата магазина след смъртта на компанията.

Нетна стойност на Джейми Чуа

По същия начин, на 10 март 2015 г., тя стартира своя YouTube канал Jamie Chua. Този канал натрупа над 44,48 милиона гледания и 500 000 абонати към април 2021 г. За бизнес запитвания можем да се свържем с нея на [имейл защитен] Преместване на, тя се оценява на нетна стойност от около 25 милиона долара към октомври 2022 г.

Джейми Чуа Съпруг, брак

Нурдиан Куака беше първият съпруг на Джейми Чуа . Нурдиан е индонезийски бизнес магнат, който стана мултимилионер по-късно в живота си. Бившият й съпруг е инвестирал в различни индустрии, включително автомобили, недвижими имоти и казина. Двамата с Нурдиан споделят две деца. Калиста е родена през 1998 г., а Кливланд е роден през 1995 г. Бившите влюбени се запознават по време на полет, докато тя работи за Singapore Airlines като стюардеса (SIA). В момента е омъжена за Терънс Ко.

Докато бившият й съпруг Нурдиан в момента е бизнес магнат, това не беше така, когато се ожениха. Бившият й съпруг работел във фирма като служител. В продължение на десет години двойката се бори, преди Нурдиан да забогатее. След това Джейми Чуа подаде молба за развод през февруари 2010 г. Двойката беше женена повече от 15 години по това време.

Тя обвини за развода си „ирационалното поведение“ на съпруга си. В отговор Нурдуан подаде насрещен иск за развод на своите основания. Разводът беше хвърлен в очите на обществеността. Това беше така, защото тя търсеше издръжка в размер на 0 000 сингапурски долара на месец от бившия си съпруг.

Твърди се, че бившият й съпруг е анулирал допълнителната й кредитна карта по време на развода. Освен това бизнес магнатът намали месечната си такса за поддръжка. Освен това бившият й съпруг е прехвърлил 3,2 милиона долара от банкова сметка в Сингапур към индонезийска сметка за период от два дни.

Като такава тя поиска активите на нейния бивш съпруг на стойност 93 милиона долара да бъдат замразени. Освен това тя поиска временна заповед за издръжка. Бившият й съпруг пък твърдеше, че парите са на сестра му. Нейните адвокати обаче твърдят, че това е пресметнат ход за намаляване на размера на имуществото, което ще бъде разделено при развода им.

В резултат молбата й за мярка за неотклонение е уважена. На 15 ноември 2011 г. проточилият се спор приключи. Освен това замразяването на активите на Нурдиан Куака беше отменено. Окончателните условия на развода им обаче не бяха оповестени. Тя разкри в интервю от 2018 г., че тя и бившият й съпруг са приятелски настроени. Светската дама обаче призна, че разводът е бил долна точка в живота й.

Популярни Публикации