Джейк Уилямс - Wiki, възраст, биография, височина, кариера, нетна стойност

Джейк Уилямс е знаменитост в социалните медии от Съединените щати. Джейк Уилямс е добре известен със своята страница в YouTube „Bright Sun Films“, която включва съдържание за пътуване. Разгледайте повече за Джейк Уилямс Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Джейк Уилямс
Дата на раждане 21 април 1998 г
Възраст 23 години
Хороскоп Телец
Късметлийско число 7
Щастлив камък Емералд
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Дева, Рак, Козирог
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Канада
Семейно положение по отношение
Запознанства Еми Ланкастър
Цвят на очите кафяво
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 60 кг
Нетна стойност 1 милион долара.
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Уеланд, Онатрио
Националност канадски
Религия Кристиян
баща Дорис Уилямс
Майка Уорд Уилямс
Facebook Джейк Уилямс във Facebook
Twitter Джейк Уилямс Twitter
Youtube Джейк Уилямс Youtube
Instagram Инстаграм на Джейк Уилямс
IMDB Джейк Уилямс IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Джейк Уилямс, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Джейк Уилямс? Джейк Уилямс е роден на 21 април 1998 г. и е на 23 години . Телецът е неговият астрологичен символ. От друга страна, Джейк е роден в Съединените щати и е израснал в Уеланд, Онтарио, Канада. Той е американски гражданин, който изповядва християнството. Джейк Уилямс е роден на Дорис и Уорд Уилямс. По същия начин той е единствено дете на родителите си и няма роднини.

Джейк се интересува от пътуване и фотография от дете. Той пътува много и често споделя снимки в профила си в Instagram. Освен това той отиде в Centennial Secondary School за своето обучение. През 2016 г. той се премества в Мисисауга, Онтарио.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Джейк Уилямс? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Джейк Уилямс в момента се измерва на 5 фута 7 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 60 кг. Очите му са кафяви, а косата му е кафява.

  Джейк Уилямс

Джейк Уилямс с приятеля си Източник: Instagram

Социална медия

Джейк участва в множество платформи за социални мрежи като Twitter, Instagram и Facebook. Джейк влезе в Twitter през февруари 2015 г. и сега има над 10,7 хиляди фенове под името @datJakeWilliams. По същия начин, Джейк има два Instagram манипулатора @realjakewilliams, който има 7,9k фенове, и @realjakewilliams, който има 7,9k последователи. Отново официалният Instagram на Bright Sun Films е @brightsunfilms и има над 19,2 хиляди абонати. Неговият официален профил във Facebook също е @BrightSunFilms.

Джейк Уилямс Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Джейк Уилямс? Основният поток от приходи на Джейк е неговият сайт в YouTube. Джейк вече си е създал репутация в YouTube на толкова млада възраст. На Джейк Уилямс приблизителната нетна стойност е 1 милион долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джейк започва да продуцира късометражни филми с приятел през 2010 г. Освен това Джейк започва пътуването си в YouTube на 10 юли 2012 г. Неговият уебсайт „Bright Sun Films“ в момента има над 845 000 абонати. Каналът на Джейк съдържа предимно материали като неговите видеоклипове за пътуване. Също така, на 2 февруари 2013 г. той публикува първия си видеоклип на уебсайта си, „НЕЩО ИЗЯЩНО #1: RIVER Nation.“ След него той качи друг видеоклип, озаглавен „GOING TO BANDONED RIVER COUNTY“. Той публикува това видео на 5 септември , 2013 г., с над 120 000 гледания. По подобен начин Джейк сподели няколко видеоклипа на изоставени места, включително „ИЗОСТАВЕН-ДИСНИЙ ДИСКАВЪРИ ОСТРОВ (ОРИГИНАЛЕН),“ ИЗОСТАВЕН-ХОТЕЛ НА ОСТРОВА НА СЪКРОВИЩАТА, „ИЗОСТАВЕН-ДИСНИЙ SKYWAY“ и „ИЗОСТАВЕН – АЛКАТРАЗ.“ Освен това, към момента , Джейк е публикувал 149 епизода с над 129 милиона гледания. По същия начин, най-известният му видеоклип е „ИСТОРИЯТА НА COSTA CONCORDIA“, който той сподели на 26 януари 2018 г. и има над 11 милиона гледания.

По същия начин най-известните му видеоклипове са „ИЗОСТАВЕН-NICKELODEON STUDIOS,“ „ИЗОСТАВЕН-MCBARGE“, „СВЕТЪТ НА УАЛТ ДИСНИ В УРАГАНА ИРМА“ и „ИЗОСТАВЕН- PONTIAC SILVERDOME“. Тези видеоклипове са получили над 3 милиона гледания. Джейк има резервен канал в допълнение към основната си среда. На 21 юли 2016 г. той стартира своя едноименен уебсайт „Джейк Уилямс“, който има над 19,8 хиляди гледания. Джейк качва видеоклипове на този сайт, които не са стигнали до основния канал.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Джейк Уилямс? Семейното положение на Джейк е чисто и той има връзка. Той има връзка с Еми Ланкастър. По същия начин те често летят заедно и участват в неговите влогове за пътуване. Няма обаче подробности за това как са си взаимодействали или друга подходяща информация.

Факти

  • Джейк Уилямс е знаменитост в социалните медии от Съединените щати.
  • Джейк Уилямс е добре известен със своята страница в YouTube „Bright Sun Films“, която включва съдържание за пътуване.
  • Той е роден на Дорис и Уорд Уилямс.
  • Джейк започва да продуцира късометражни филми с приятел през 2010 г.

Популярни Публикации