Джей Пенске- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Джей Пенске е виден американски общественик. Джей Пенске също е предприемач в медийната и издателската индустрия в Съединените щати. В същото време той е президент и главен изпълнителен директор на Penske Media Corporation. Това е компания, специализирана в дигитални медии и издателска дейност.

Бързи факти

Пълно име: Джей Пенске
Професия: американски
Държава: американски
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Илейн Ъруин
Нетна стойност 200 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет на Пенсилвания
баща Роджър Пенске
Майка Кати Пенске
деца 1

Биография на Джей Пенске

Джей Пенске не е разкрил никаква информация за ранния си живот. Той обаче е роден в град Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени американски щати. Роджър Пенске е негов баща, а Кати Пенске е негова майка. В същото време той не е споменал своите братя и сестри. Той е от американска националност и е вярващ християнин. В същото време той е от кавказки произход.

По отношение на формалното образование, той посещава местно училище в родния си град. Освен това той получава бакалавърска степен по управление на информационни системи и финанси от Wharton School на Университета на Пенсилвания.Височина и тегло на Джей Пенске

Джей Пенске е добре сложен мъж с невероятна аура и привлекателен външен вид. Бизнесменът е висок приблизително 5 фута и 6 инча. В същото време той поддържа тегло, което е пропорционално на височината му. Освен това косата му е черна и има тъмнокафяви очи.

кариера

Джей Пенске е известен бизнесмен в съвременната епоха. Penske Media Corporation е основана от него. Освен това той служи като председател на тази група. Компанията е известна предимно с това, че притежава и публикува различни списания, както цифрови, така и печатни. Що се отнася до другите му дигитални начинания, той преди това е бил собственик на Mail.com. Той го придоби от Globecomm Inc и впоследствие го продаде на United Internet Group през 2010 г. Рентабилността беше доста впечатляваща.

Днес неговата компания Penske Media също притежава списания като Variety Magazine и Deadline.com. Penske също притежава Dragon Book Ltd. и е съосновател на Firefly Mobile, Inc. Освен това, той участва в редица други дейности и служи в изпълнителните комитети на няколко организации. Сред тях са наградите Quill и Бордът на директорите на библиотеката на Университета на Пенсилвания. Освен това той участва в благотворителни дейности и е член на няколко благотворителни организации.

Нетната стойност на Джей Пенске

В момента Джей Пенске живее луксозен живот. Поради огромното количество слава и богатство, които е натрупал чрез своите бизнес начинания. Към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 200 милиона щатски долара.

Съпруга на Джей Пенске, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Джей Пенске, той е женен. Той се жени за Илейн Ъруин през 2012 г. Илейн е много популярен модел в Съединените щати. Освен това той никога не е имал друга връзка.

Илейн Меленкамп, от друга страна, беше омъжена за Джон Меленкамп от 1992 до 2011 г. Освен това двойката има дъщеря, която е родена през 2013 г. Самоличността й обаче не е разкрита. В същото време той е откровен за половите си предпочитания. Освен това той не участва в никакви спорни събития.

Популярни Публикации