Джей Би от GOT7 напуска H1GHR Music след изтичането на договора му с агенцията

Твърди се, че Джей Би от GOT7 е напуснал H1GHR music след края на договора му с лейбъла. На 25 юли H1GHR Music обяви напускането на двама от своите музиканти, Jay B и рапъра Sik-K, чрез Instagram. Според публикацията и двамата музиканти напускат, тъй като договорите им са изтекли. В същия ден Джей Би беше приветстван от новата музикална компания CDNZA Records в туит. Джей Би е и първият талант на компанията, който подписва договор.

Оставката на Jay B беше разкрита малко след като H1GHR публикува тийзър за проект, наречен „Be Right Back.“ Jay B, BIG NAUGHTY, Cha Cha Malone, GroovyRoom, HAON, Jay Park, pH-1, TRADE L и Park Hyun Jin всички допринесе за тази мелодия. Същият е предоставен на 27 юли в 18 часа. KST.

Феновете бяха изненадани от решението на лидера на GOT7 да напусне агенцията, към която току-що се беше присъединил преди година. 2021 г. беше преломен момент за GOT7, тъй като членовете не само напуснаха JYP Entertainment, но и останаха част от групата. Лидерът Джей Би също успя да придобие търговската марка на групата от JYP. И лидерът на GOT7, и Yugyeom подписаха с агенциите на певеца/рапъра Jay Park, H1GHR music и AOMG entertainment.

Феновете предричат ​​голяма реорганизация в музикалната индустрия, когато Jay B и Sik-K напуснат музиката на H1GHR.

Фронтменът на GOT7 и Sik-K се разделиха с музиката на H1GHR на 25 юли и въпреки че първият си партнира с CDNZA records, Sik-K все още не е разкрил намеренията си. Феновете са загрижени за скорошните промени в агенцията, която наскоро беше купена от CJENM, южнокорейски развлекателен и масмедиен гигант. Джей Парк също заяви по-рано тази година, че ще се оттегли като главен изпълнителен директор на H1GHR music и AOMG. Рапърът продължава да им служи като съветник. Джей Парк и Ча Ча Малоун основаха H1GHR music през 2017 г., за да създадат по-световно ориентиран лейбъл в допълнение към фокусирания върху Корея AOMG.

  GOT7

Освен основателите, във фирмата работят артисти като Yultron, Sik-K, pH-1 и Avatar Darko. В резултат на това беше изненада, когато Sik-K, един от оригиналните артисти на лейбъла, обяви напускането си малко след като Джей Парк се оттегли като главен изпълнителен директор. Sik-K се присъедини към агенцията през 2017 г., след като се появи в поредицата за рап състезания Show Me The Money 4.

Феновете също изразиха загриженост за рапъра pH-1, който също може да напусне лейбъла. Подозренията започнаха, след като pH-1 премахна всичките си публикации в Instagram и публикува някои истории в акаунта си в Instagram, твърдейки,

Знам, че е време да се сбогувам, когато хората започнат да ме приемат за даденост.

Той също пише във втори разказ,

Има много причини, поради които записът ми няма да бъде издаден. Поне не точно сега. Няма да останете разочаровани, ако останете с мен. Благодаря ви, мои почитатели.

  GOT7

В същото време музикантът успокои феновете и помоли да не се разпространяват слухове. Той също направи подобна шега с Джей Парк. Jay B се присъедини към H1GHR music, когато договорът му с JYP Entertainment изтече. Той направи соловия си дебют с мелодията Switch it Up, чувствена R&B песен с участието на южнокорейския рапър Sokodomo. След това издава първото си EP SOLO: FUME. Под Warner Music Korea артистът издава първото си физическо EP Love. През юни 2022 г. той проведе и първата си среща с фенове, NOSTALGIC.

Популярни Публикации