Джей Би от GOT7 говори за това как е получил правата върху търговската марка след раздялата с JYP Entertainment

GOT7 генерира новини, откакто момчешката група се завърна в K-pop музикалния бизнес, след като се раздели със старата си агенция JYP Entertainment (JYPE) през 2021 г. Момчетата издадоха нова музика под формата на едноименен мини-албум през 2022 г. В a в скорошно интервю със списание Sudsapda, лидерът на групата Jay B говори за процеса на придобиване на права върху търговската марка на групата. Според Джей Би:

Не постигнах нищо наистина забележително.

Той също беше разпитан за мнението му относно главния изпълнителен директор на JYP Entertainment, Jung Wook, и как се чувства сега, когато правата върху търговската марка са надлежно получени.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от LIM JAE BEOM (@jaybnow.hr)

Джей Би от GOT7 разкрива подробности за получаването на права върху търговска марка и изразява благодарност към изпълнителния директор на JYP Entertainment.

През май 2022 г. GOT7 станаха първата K-pop момчешка група, която напусна една от най-добрите музикални фирми в индустрията и се превърна в изцяло собствена K-pop момчешка група. Ръководителят на групата Джей Би допринесе за осъществяването на процеса на прехвърляне на собствеността на групата. Като се има предвид трудността да получи права върху търговска марка, неговата преданост и ангажираност към неговата група му спечелиха заслужени признания от милиони поддръжници.

Джей Би от GOT7 наскоро говори със списание Sudsapda за пречките, които е имал по време на процеса, отбелязвайки, че най-предизвикателната задача е осигуряването на правата върху единиците на групата.

 GOT7

Трудният елемент са правата върху търговската марка на единиците. Не беше трудно за членовете, които живеят в Корея. Въпреки това имаме няколко членове, които не живеят в Корея.

Според Джей Би членовете на GOT7, които са пребивавали или често са прекарвали време в чужбина, като Марк Туан, БамБам и Джаксън Уанг, са били задължени да подпишат за процедурата. В резултат на това той трябваше да ги изчака да дойдат в Корея.

Той заяви:

Така че се опитвах да разбера как да получа техните подписи и в крайна сметка трябваше да ги изчакам да посетят Корея и след това да получа подписа им, след като пристигнаха. Това отне малко повече време.

След това Джей Би говори откровено за изпълнителния директор на JYP Entertainment (JYPE) Юнг Уук. Според Jay B, когато групата се завръща като самостоятелна група през май 2022 г., Jung Wook и основателят на бизнеса J.Y. Парк не се поколеба да прехвърли правата на членовете на групата.

Колкото и да мисля за това, фактът, че изпълнителният директор на JYP Jung Wook беше готов да се откаже от правата върху търговската марка, беше важен фактор. След това бавно подготвих документите. Честно казано, беше забавено доста, така че наистина съжалявах за главния изпълнителен директор Юнг Уук.

 GOT7

Джей Би изрази своята благодарност за добрата реакция на компанията към целия процес, след като се извини на главния изпълнителен директор на JYPE за забавянето на процедурата по подписване. Той каза, че адвокатът му го е предупредил, че получаването на права върху търговска марка обикновено не е толкова лесно като това.

Когато беше разпитан за процедурата за търговска марка на пресконференцията си за завръщане през май 2022 г., Джей Би се погрижи да изрази благодарността си към Jung Wook и J.Y. Паркирайте, за да може процесът да върви гладко. Междувременно фронтменът на GOT7 е прехвърлил правата върху търговската марка на групата на собствената си компания, 528Hz, която включва права върху светещи пръчици, звукозаписни продукции, изпълнения на живо, знаци на фенове, срещи и поздрави и много други. Също така беше открито, че Джей Би е получил правата върху имената на единиците на групата, които той споделя с членовете на своята група.

Популярни Публикации