Джефри Торн- съпруга, биография, нетна стойност, възраст, височина, кариера

Джефри Торн е романист, сценарист и актьор от Съединените щати. Джефри Торн е на 37 години към 2021 г.; той беше роден на 20 януари 1970 г , във Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ. Всяка година на 20 януари той празнува рожден ден, а зодията му е Водолей. Научете повече за Съпругата на Джефри Торн , Биография, Нетна стойност, Възраст, Височина, Кариера

 Джефри Торн

Джефри Торн

Факти на Джефри Торн

Пълно име Джефри Торн
Професия Писател
Възраст 51
Дата на раждане 20 януари 1970 г
Място на раждане Съединени щати
Зодия Козирог
Държава Съединени щати
Пол Мъжки
Е женен? не
Съпруга ЧЕ

Височина тегло

Торн е среден на ръст мъж. Ако се вярва на снимките му, той е доста висок в сравнение с обкръжението му. Въпреки това информацията за действителния му ръст и други измервания на тялото в момента не е достъпна за обществеността. Когато информацията стане достъпна, ще актуализираме този раздел.Образование на Джефри Торн

За съжаление, обществеността не знае къде Торн е посещавал гимназия или колеж. Веднага след като информацията стане достъпна, този раздел ще бъде актуализиран.

Съпруга и брак на Джефри Торн

Джефри Торн вероятно е необвързан и никога не е бил женен, според нашите записи. Той не се среща с никого от юни 2021 г.

Разглеждайки историята на връзките на Джефри Торн, няма запис за предишни връзки на Джефри Торн. Бихте могли да ни помогнете да съставим записите за срещи на Джефри Торн!

родители

Торн е родена и израснала във Вашингтон, окръг Колумбия, от родителите си. Усилията ни да научим повече за семейството й бяха напразни, защото такава информация не е публично достъпна. В резултат на това самоличността на родителите на Торн остава неизвестна. Също така не е известно дали тя има братя и сестри. Когато тази информация стане достъпна, ние ще актуализираме този раздел.

Торн, съпругата на Джефри Торн не е направила публично връзката си; не е известно дали е омъжена или има връзка. Веднага след като информацията е налична, данните на неговия партньор ще бъдат актуализирани.

Нетна стойност на Джефри Торн

Нетното състояние на Джефри Торн е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Това включва неговото имущество, пари и печалби. Основният му източник на доходи идва от работата му като сценарист, телевизионен продуцент, писател и актьор. Торн е натрупал състояние чрез различните си източници на доходи, но предпочита да води скромен начин на живот.

Популярни Публикации