Джефри Риджуей младши- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Джефри Риджуей младши е добре позната личност в YouTube. Освен това, Джефри Риджуей младши стана известен в резултат на сериала на по-малкия му брат в YouTube, Psycho Series. Той придоби популярност в резултат на ролите си в тези сериали. Той стартира свой собствен канал в YouTube през 2015 г. и има голям брой фенове и абонати.

Бързи факти

Пълно име: Джефри Риджуей младши
Дата на раждане: 22 януари 1989 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: Америка
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите зелени очи
Цвят на косата Черна коса
Родно място Ню Джърси
Националност американски
баща Джефри Риджуей старши
Майка Тереза ​​Ейбрахам-Риджуей
Братя и сестри Джеси Риджуей

Биография на Джефри Риджуей младши

Джефри Тод Риджуей младши , известен още като Джефри Ридуей младши, е роден на 22 януари 1989 г. в Ню Джърси, САЩ. BigBrudda е друг негов прякор. Той е на 33 години и е с американска националност, според датата на раждане. Освен това рождената му зодия е Водолей и етническата му принадлежност не е известна.

Той е син на Джефри Риджуей старши (баща) и Тереза ​​Ейбрахам-Риджуей (майка) (майка). Бракът на родителите му е прекратен. Той има по-малък брат на име Джеси Риджуей, който е популярен YouTuber. Те изглеждат като конкуренти по отношение на спечелването на повече слава и поддържането на последователи.В момента няма налична информация за неговото образование. Освен това можем да предположим, че е завършил известен американски университет.

Височина и тегло на Джефри Риджуей младши

По отношение на измерванията на тялото, той е висок 5 фута 11 инча и тежи 64 кг. Този YouTuber има зелени очи и черна коса и няма налична информация за другите му измервания на тялото.

  Джефри Риджуей младши

Джефри Риджуей младши (Източник: Pinterest)

кариера

Той е работил като счетоводител в местна компания в ранните си дни. Той напусна работата си като счетоводител, за да посвети цялото си време на YouTube. Джефри работи професионално като YouTuber. Първото му видео в YouTube, „Добре дошли в Big Brudda“, беше пуснато на 12 април 2015 г. Първото му видео, едноминутно кратко видео, беше качено на 13 април 2015 г. и получи над 778 000 гледания и 23 000 харесвания.

Към момента той има 952 хиляди абонати на канала си в YouTube, „BigBrudda“, с общо 111 688 781 гледания. Един от неговите най-гледани и популярни видеоклипове, озаглавен „Destroying McJuggerNuggets TV!“, има над 5 милиона гледания и над 70 хиляди харесвания.

Голяма част от видеоклиповете му се състоят от скечове, шеги и влогове. Той и брат му използваха една и съща камера, за да заснемат и редактират редица видеоклипове. Джефри дори се пошегува с брат си през 2012 г., спечелвайки повече последователи. Някои от другите му най-популярни видеоклипове включват Psycho Dad Flattens Gaming Lair и Want More Psycho Footage.

Нетна стойност и награди на Джефри Риджуей младши

Към момента тази YouTube сензация не е получавала големи награди или отличия. Предвид славата и успеха му, можем да очакваме да получи някои от тях през следващите години.

Той е натрупал значително състояние като популярна звезда в YouTube. Въпреки това, този YouTuber все още не е публикувал своята нетна стойност, заплата или доход.

Съпруга на Джефри Риджуей младши, брак

В момента е ерген и неженен. Той обаче преди това е имал връзки с Мелиса и Кейт. Няма информация за развода им. По отношение на неговите противоречия и слухове, този човек в момента не е замесен в никакви противоречия или слухове.

Популярни Публикации