Джеф Витек заявява, че е приключил с фалшивите си приятели с Дейвид Добрик

По време на скорошно предаване на живо Джеф Витек разкритикува Дейвид Добрик, твърдейки, че е свършил да бъде фалшив приятел с влогъра. Тъй като Wittek почти загина при инцидент с кран, двамата имаха обтегнати отношения. Wittek разкри на фен, че Добрик не му се е обаждал или проверявал след скорошната му операция, докато е отговарял на запитване на фен. След почти фаталната трагедия Wittek е претърпял редица лечения за възстановяване на окото си.

През 2020 г., докато работех по каскада за The Vlog Squad, се случи събитието. Използван е багер, за да изтегли отряда на Добрик на уейкбордове в открит воден път в центъра на езерото. В крайна сметка Витек висеше на въже, завързано за крана, сякаш беше продължение на самия него. Нещата стават по-проблематични, когато Добрик увеличава скоростта на крана, а Витек е изхвърлен от багера и умира от нараняванията си.

Джеф Витек престана да следва Добрик в Instagram.

Потребителят на Instagram @defnoodles предостави кратък видеоклип от предаването на живо. След скорошната операция на Добрик Витек беше попитан дали се е свързвал с него. Джеф Витек

Дейвид изпрати ли ви съобщение, за да провери дали всичко е наред с вас?

„Не съм чувал с Добрик“, отговори Витек и добави, че не е изненадан.

не не Нито една дума. Знаеш ли, изобщо не съм изненадан. Това е каквото е... В крайна сметка ми стига да се правя на приятел с този мръсник. De Noodles също заяви, че Добрич е бил прекратен в Instagram от YouTuber. Витек отмъсти на Добрик в Instagram няколко часа след предаването на живо, твърдейки: Безопасно е да се каже, че Дейвид ще остане непривлекателен и плешив.
Освен това той сподели ретуширана снимка на Добрик с надпис:

Smh, не е толкова трудно, пич, Дейвид просто не може да направи правилната преценка.

Като част от поредицата си в YouTube, Джеф Витън се обърна към Дейвид Добрик.

Негодуванието беше реакцията на Джеф Витек към събитието, според Витек. По собствените му думи той каза, че гледането на историите и снимките на Добрик в Instagram просто го кара да се чувства по-зле:

Когато кликнах върху връзката, той винаги получаваше комплименти за това, което беше постигнал тази седмица. Моето жилище е най-лошото място, на което съм бил, и седя тук, мислейки, че никога няма да се върна там, където бях. Тогава си спомни, че е помолил Добрик да го провери и да говори с него на четири очи. Той продължи,

Това ме накара да го мразя, да мразя да виждам лицето му и да мразя да съм онлайн заради това. Поради това не можах да отворя YouTube. От това се породи ужасно настроение. Вече мога да се движа, след като раните ми зараснаха, но все още съм в каша.

Дорбик каза, че не го е направил нарочно, когато го попитаха дали смята, че Дорбик нарочно е изложил живота му на опасност.

 Джеф Витек

Dobrik добави следното:

Да хвърля някого в океана изобщо не беше нещо, което очаквах с нетърпение. Глупавият шибан инцидент е един от най-лошите видове злополуки.

В четвъртия епизод на документалния филм на Джеф Витек от четири части Don’t Try This At Home двамата изглеждаха като приятели, но сега изглежда, че вече не са.

Популярни Публикации