Джеф Витек - Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, височина, етническа принадлежност

Джеф Витек е висококвалифициран фризьор, бръснар, YouTuber и актьор. Джеф Витек си сътрудничи с редица други известни хора, включително Big Sean и DJ Pauly D. Освен това, бившата му приятелка е актриса на име Сиера Рамирез, с която той се появи в един от късометражните филми.

Бързи факти

Пълно име: Джеф Витек
Дата на раждане: 15 декември 1989 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Фризьор, бръснар, актьор и YouTuber
Държава: Ню Йорк
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Тегло: 82 кг
Семейно положение: единичен
Разделям Затвори Рамирес
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 42-32-37
Родно място Стейтън Айлънд
Националност американски
Марки N/A
Хоби Езда, Пътуване

Биография на Джеф Витек

Джеф Витек е роден на 15 декември 1989 г. в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Той беше натурализиран жител на Съединените щати. По същия начин Джеф е на 31 години и е роден под символа на Стрелец. Освен това той има прякор: Американският Джеф. Джеф се премести в Лос Анджелис, Калифорния след няколко години. Няма никакви подробности относно семейството или възпитанието на Джеф Витек, тъй като той е станал много потаен за това.

Височина, тегло на Джеф Витек

Когато става дума за физическия вид на опитния фризьор, той стои на респектиращата височина от 6 фута и 1 инч или 1,85 м. Освен това той тежи 82 кг (180 паунда). Размерите на тялото на Wittek са 42-32-37 сантиметра. По същия начин Джеф има сини очи и светлокафява коса. Джеф има светла кожа и жив нрав.Освен това, Джеф има привлекателно присъствие и здрав стил на тялото, поради което се появява в много списания и продукти. Джеф безспорно е фанатик на здравето, който обича да тренира.

  Джеф Витек

Джеф Витек с приятеля си Източник: Instagarm

Джеф Витек не си струва

Нетната стойност на Джеф Витек ще бъде в 2 милиона долара диапазон към октомври 2022 г. Той е натрупал състоянието си чрез проспериращите си кариери като YouTuber, актьор, фризьор и бръснар. Джеф също получава компенсация от плащащи рекламодатели. Освен това, няма допълнителни подробности относно имотите или заплатите на Джеф. Освен това се очаква Джеф да повиши между 62,3 хиляди долара и 997,6 хиляди долара година от канала му в YouTube.

кариера

Джеф Витек за първи път започна да изразява своята признателност за работата си в своя сайт Tumblr, Behind the Cuts. Сайтът обаче не е променян от дълго време. Въпреки това можем да видим няколко негови публикации, в които си сътрудничи с Mac Mill и DJ Chuckie. Джеф също се интересуваше от изкуство, както се вижда от неговия блог в Tumblr, който е пълен със зашеметяващи снимки. Фий бързо се издига до известност в ролята на американеца Джеф на лозата. Талантливият човек също си сътрудничи с други известни потребители на лозя като Кристиан ДелГросо, Руди Манкузо и Ануар Джибави. След успеха си във Vine, той стартира свой собствен канал в YouTube през 2011 г.

Джеф често качва видеоблогове, актуализации за прически и видеоклипове от личния живот за своите последователи. Каналът на Wittek в YouTube има над 2,3 милиона зрители, а по-голямата част от видеоклиповете му имат над милион гледания. Освен това Джеф се появява в късометражен филм през 2015 г. с бившата си приятелка Сиера Рамирес и някои от другите си колеги Руди Манкузо и Ануар Джибави. В допълнение, Джеф стана известен, след като се появи в един от комедийните филми на Ануар Джибави. През 2016 г. Crazy Drug Lord беше управляващият наркобос. По подобен начин Джеф се появи като Ейс в късометражния филм Petting Scorpions.

Джеф Витек Гадже, Запознанства

Джеф Витек преди това имаше сериозна връзка със Сиера Рамирес, известна актриса и музикант. Двамата се срещнаха за първи път в бар. Те започнаха да се срещат през 2015 г. За съжаление, те се разделиха през 2018 г. Джеф изглежда не се вижда с никого в момента и изглежда е доволен от статута си на необвързан. Освен това Джеф има домашно куче на име Нърф. Освен това Джеф Витек не е замесен в никакви клюки или скандали до ден днешен.

Популярни Публикации