Джеф Сатур - Всичко за звездата на KinnPorsche Поредицата

KinnPorsche Записът на звездата от сериала Джеф Сатур разкрива, че той е дал положителен тест за Covid. Съобщението беше разпространено в каналите на социалните медии и Джеф го публикува на тайландски и английски. Успехът на програмата разшири и славата на Джеф сред феновете, а драмата BL има почитатели по целия свят. BeonCloud, представителят на шоуто, отказа глобално турне поради популярността на шоуто. Бъдещето на това турне обаче изглежда е под съмнение поради положителния Covid тест на Джеф. Въпреки че няма уверение за това как ще продължи глобалното турне, няма и официални новини за отмяната му.

Изявление относно здравословното състояние на актьора от сериала KinnPorsche Джеф Сатур

Физическото състояние на актьора беше разкрито в изявление, направено от Warper, бизнесът за управление на таланти, който го представлява. Беше споменато,

Джеф Сатур, Warper Talented Artist Manager, даде положителна проба за Covid-19 на 28 юни 2022 г. в 12.33 ч. И сега той е у дома, изолира се и се придържа към протоколите на Covis. Симптомите му включват кашлица и ниска температура. Няма повод за безпокойство. Уорпър сега казва на всички съюзи и на всички участващи да отложат работата и на всички, които са се свързали с Джеф, да го държат под око, докато не бъде напълно здрав и се върне към нормалното. Джеф Сатур

Агенцията също благодари на феновете в края на бележката, като каза:

Благодаря ви много за цялата ви любов и подкрепа към него.

Джеф Сатур от KinnPorsche The Series

Джеф Сатур е известен певец, за когото се твърди, че работи с жена музикант, подписана от корейската агенция RBW. Феновете се дърпат за Hwasa на MAMAMOO, но това може да е всяка от жените членове на компанията. Популярността на Джеф се увеличи в цялата страна, най-вече благодарение на скорошната тайландска BL драма KinnPorsche The Series.

Драмата е базирана на популярна онлайн книга, в която Джеф Сатур описва Ким, син на лидер на мафията. Връзката му с брата на главния герой Порше, Порчай, го извежда на преден план. Актьорът също участва в оригиналните саундтраци на шоуто. Това включва добре познатата песен Why Don’t You Stay? Версия на това включва и Баркод за момент в програмата, когато двамата пеят дует.

 Джеф Сатур

Подобни любовни сцени зарадваха зрителите на ЛГБТ драмата, в допълнение към героя на Ким и начина, по който Джеф Сатур се справи с нея. Когато е принуден да вземе трудно решение, персонажът има сиви нюанси и е жесток. Първата му среща с любовта му Порчай е изпълнена с усложнения. Той развива привързаност към младия човек едва по-късно в живота.

Поради популярността на романа, заглавието има всеотдайни последователи. Нарастващият интерес също подтикна създателите на шоуто да обмислят втори сезон. В момента в програмата остават два епизода за излъчване. Следващият епизод ще бъде показан на 2 юли. Поредицата от четиринадесет епизода може да се види в iQiyi.

Популярни Публикации