Джеф Палм - Всичко за съпруга на Сара Купър

Джеф Палм е старши софтуерен инженер, предприемач и фотограф. Пълното му име е Джефри де Блан Палм. След като се жени за романистката и комедиантка Сара Купър, той става известен. Сега Google го наема като технически ръководен мениджър и програмист на персонален софтуер.

Бързи факти

Пълно име Джеф Палм
Първо име Джеф
Фамилия длан
Дата на раждане 1980 г
Професия Съпруг на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Ню Орлиънс, Луизиана
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Кларънс Х. Палм
Баща професия архитект
Име на майката Сюзън Д. Палм
Професия майка лабораторен технолог
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Сара Купър
образование Университетът на Флорида, Университетът на Колорадо Боулдър, Североизточният университет
Височина 167 см
нетна стойност 1,5 милиона долара
Женен Дата 7 февруари 2015 г

Щастлив семеен живот

Той е женен за прекрасната си съпруга Сара, която често се вижда с него. Двойката първоначално се срещна в Google, където той и бъдещата му съпруга работеха. Те се сближиха за кратко време и започнаха да се срещат. Двойката се ожени на 7 февруари 2015 г. в Брачното бюро в Манхатън. Сватбеното му тържество се състоя в курорта Ла Конча.

На 7 февруари 2020 г. Сара сподели зашеметяващи снимки от сватбения им ден в профила си в Instagram в чест на тяхната 5-та годишнина. На кадъра влюбените гълъбчета се целуват. Те изглеждат зашеметяващо в булчинските си рокли. Джеф беше на 35 години, когато се ожениха, а Сара беше на 37. Надписът на снимката е „Аз: Какво носиш?“  Джеф Палм

Джеф Палм (Източник: Google)

Двойката прекарва прекрасно време заедно. Те нямат деца и не са споделили нищо за бъдещите си деца.

Относно съпругата

Сара Купър, пълното име Сара Ан Купър, е родена в Ямайка през 1977 г. Дженифър П. Купър и Ланс Г. Купър са нейни родители. Нейните сатирични бизнес новини и хумористичен блог я направиха известна. Работила е като дизайнер за няколко известни компании, включително Yahoo, Google и други.

Тя започва своята стендъп комедийна кариера в Атланта, докато работи в Yahoo. Сара Купър и The Cooper Review са нейните два канала в YouTube. Тя има голяма база от фенове в социални медийни платформи като Instagram и Twitter. До 2020 г. тя ще е автор на четири романа.

Прекрасен момент с обожаваната му съпруга

Те правят очарователна двойка. Стендъп комедията на Сара често се подиграва на съпруга й. Тяхната химия е фантастична. Сара непрекъснато възхвалява добродетелите на своя брак и съпруга си. Дуото често качваше множество свои изображения в акаунтите си в Instagram с отлични надписи. Те никога не пропускат да покажат привързаността си един към друг в социалните медии. Ето моментна снимка от Instagram на Сара със съпруга си и тяхното куче Стела.

TikTok подпомогна професионалния път на съпругата му Сара, като спечели известност чрез нейните видеоклипове в TikTok.

По време на пандемията от COVID -19 тя започна да прави видеоклипове в TikTok, на които синхронизира думите на Тръмп. Нейният успех в резултат на тези видеоклипове отвори няколко врати за нея. След това тя също беше представена в няколко дискусионни програми – нейната програма в Netflix, „Сара Копър: Всичко е наред“, стартира през октомври 2020 г.

  Джеф Палм

Джеф Палм (Източник: Google)

Образование и родители

Кларънс Х. Палм, архитект, и Сюзън Д. Палм, лабораторен техник, са негови родители. Произхожда от добре образовано семейство. По отношение на образованието той получава бакалавърска степен по компютърно инженерство от Университета на Флорида. Той получава магистърска степен по компютърни науки в университета в Колорадо Боулдър. Той получава докторска степен от Североизточния университет.

Нетна стойност

Според източници нетното състояние на Джеф Палм е приблизително 1,5 милиона към 2022 г . Работил е в някои известни предприятия, изкарвайки добър живот. Жена му струва 3 милиона долара. Тя прави тези пари от продажбата на своите книги, предавания и интернет. Той живее в столичния регион на Ню Йорк със съпругата си и тяхното куче Стела. Джеф има акаунт в Instagram и е активен в него. Обича да прави снимки с фотоапарата си и да ги публикува в Instagram. По-голямата част от снимките му са от природата. Ето един прекрасен кадър от неговата колекция.

Любопитни факти

  • Той е роден в САЩ през 1980 г. в Ню Орлиънс, Луизиана. Той е американски гражданин.
  • Височината му е 167 см, или пет фута и шест инча.

Популярни Публикации