Джеф Колт - Всичко, което трябва да знаете за него

Джеф Колт е добре познат актьор във филми като Мъже Мълиган и Веднъж крадец. Той разказа д-р G: Съдебен лекар (2004-2012). Освен това той е добре известен като бивш съпруг на актрисата Нийв Кембъл.

Бързи факти

Пълно име Джеф Колт
Първо име Джеф
Фамилия Колт
Дата на раждане 3 юни 1960 г
Възраст 61 години
Професия актьор
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Близнаци

Нийв Кембъл е канадска актриса, носителка на много награди.

Тя е многократно награждавана канадска актриса за пробивната си роля в Party of Five. Тя е най-запомнена с ролята си на Сидни Прескот в американския филм на ужасите Scream, издаден през 1996 г. Нейното представяне във филма й донесе филмова награда на MTV, награда Saturn и награда Blockbuster Entertainment Award два пъти. Тя получи и наградата Prism за работата си върху Last Call. Тя има няколко телевизионни и филмови участия на нейно име.

 Джеф Колт

Джеф Колт (Източник: Google)Женен е за любимата си.

На 3 април 1995 г. Джеф се жени за своята любима Нийв Кембъл. Първоначално се запознават по време на представяне на „Фантомът от операта“ в театрална къща. Той беше барман, а тя изпълнителка в компанията. По време на брака им той беше на 30, а тя на 20. Те излизаха много години преди да се оженят.

Бърза сватба

Колт беше канадски гражданин, но нямаше зелена карта по това време. Кембъл беше избрана за Party of Five и трябваше да отиде в Лос Анджелис, така че трябваше да планират прибързана сватба. Колт и Кембъл вече бяха разделени четири месеца преди да подадат молба за развод. Колт подаде молба за развод през 1997 г., след като беше женен две години и половина.

Неуспешният брак на бившата му втора съпруга

След десет години брак бившата му съпруга се омъжи за британския актьор Джон Лайт на малка сватбена церемония в Малибу. Двойката се срещна на снимачната площадка на комедийно-драматичния филм „Разследване на секса“ за първи път. Вторият й брак, както и първият, беше провал. След три години брак те се развеждат.

Той излиза ли с някого?

Той не е виждал никого, откакто се разведе с жена си. Няма слухове за него и неговите афери. От друга страна, Кембъл в момента се среща с любовника си Джон Джоузеф Фийлд, след като се разведе с втория си съпруг. Той е британско-американски актьор, който се появява във филми, телевизионни предавания и пиеси. За първи път се срещат през 2012 г. Каспиан и Рейнър са двете деца на двойката. Каспиан е роден през месец август 2012 г. Рейнър е осиновен. На 29 юни 2018 г. те го осиновиха.

 Джеф Колт

Джеф Колт (Източник: Google)

Бившият зет на Крисчън и Алекс Кембъл

Той е бивш зет на Крисчън и Алекс Кембъл. И двамата имат видно присъствие в сектора на развлеченията. Крисчън е най-известен с ролите си на Габриел във филма и Гег Айви в Голямата любов. Той е и театрален изпълнител, най-известен с изпълнението си на Джими Харпър в мюзикъла Reefer Madness. Алекс е известен с ролите си в Don’t Say A Word, Dreamcatcher и Beautiful People.

Нетната стойност на Джеф Колт през 2022 г

През цялата си актьорска кариера той изкарва добре. Въпреки че не е участвал в много филми, той е оставил незаличим отпечатък върху изпълненията си и е добре известен с работата си. Бившата му съпруга Кембъл е известна актриса, която е натрупала значително състояние чрез успешната си професия. Нейният пълнометражен филм, Scream Five, е планиран да излезе на 14 януари 2022 г. Нетното състояние на Джеф Колт е около 2 милиона долара към октомври 2022 г

Популярни Публикации