Джеф Кавалиер - Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина, етническа принадлежност

Джеф Кавалиер е известен треньор на знаменитости и създател на „ATHLEAN-X“. Джеф Кавалиер също е лицензиран експерт по сила и фитнес, който е работил като водещ физически треньор на Ню Йорк Метс и временен треньор по сила от 2006 до 2009 г. Бързи факти

Бързи факти

Истинско име Джеф Кавалиер
Псевдоним Джеф
Известен като Личен треньор
Възраст 46 години
рожден ден 28 юни 1975 г
Родно място елен
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло 79 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса 53-инчов
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
приятелка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара
Любима храна N/A
Марки N/A

Биография на Джеф Кавалиър

Джеф Кавалиер е роден на 28 юни 1975 г. в Кънектикът, САЩ . Той не е казал нищо за възпитанието си или родителите си. Той обаче израства, възхищавайки се на професионални борци, екшън звезди и бодибилдъри като Арнолд Шварценегер. Джеф винаги е искал да има разкъсано тяло като своите герои. Въпреки това, той не започва да вдига тежести до гимназията.

Джеф беше член на гимназиалните отбори по бейзбол и футбол. Трябваше да стане физически по-силен, за да подобри играта си. И все пак той беше твърде слаб и се срамуваше да ходи на фитнес в момента. В резултат на това той започва да тренира у дома сам и се влюбва в концепцията за бодибилдинг.Височина и тегло

Джеф Кавалиер има физиката, за която всеки мечтае като талантлив спортист, който е пристрастен към бодибилдинга от тийнейджърска възраст. Резултатите от неговите здравословни дейности могат да бъдат отразени в тялото му. Този тренировъчен гуру е Висок е 5 фута 10 инча и тежи около 79 килограма . По подобен начин Джеф дава приоритет на слабината и той управлява съотношение на телесни мазнини от 5,8 процента чрез последователни тренировки и усилия през годината.

Други размери на тялото му включват 42-инчови гърди, 53-инчови рамене и 26-инчова талия. Неговият корем не е от най-бързите, но четирите му мускули са в най-добрия си вид с мярка 25. Освен невероятно добре сложената си физика, той има прекрасно лице и тъмнокафяви очи. Черната му коса, от другата страна, е започнала да побелява.

кариера

Джеф Кавалиер започва кариерата си като физиотерапевт и личен треньор веднага след като получава бакалавърска и магистърска степен. И все пак той все още търси кариера в бейзболния бизнес. Мечтата му се сбъдна през 2006 г., когато беше нает като нов физически треньор за „Ню Йорк Метс.“ Той работи с клуба в продължение на три години, от 2006 до 2009 г., не само като физически треньор, но и като асистент на отбора треньор по сила. По време на мандата му с Метс, отборът завоюва „Източното първенство на Националната лига“ през 2006 г.

Джеф искаше да започне нова фаза в живота си, след като върне членството си в бейзболния клуб. Той бързо написа множество тетрадки с упражнения и измисли фитнес схема. По-късно той създава свой собствен бизнес, „Система за обучение ATHLEAN-X“. Джеф има различен стил на преподаване, който го отличава от повечето треньори. Междувременно той имаше възможността да си партнира с топ спортисти, включително Дейвид Райт, Дейвид Бекъм, Рафаел Надал и Терел Оуенс. Той бързо се издигна до известност като световноизвестен уелнес експерт и сензация в социалните медии.

По същия начин той стартира канал в YouTube, за да публикува своите фитнес графици с останалата част от планетата. Той стартира канала ATHLEAN-X през 2006 г. и сега има 10 милиона абонати. Той публикува предимно видеоклипове за фитнес съвети, диети и други насоки, свързани със здравето.

Джеф Кавалиър Образование

Кавалер присъства на „Университет на Кънектикът“ след завършване на гимназия. Получава бакалавърска степен по физионевробиология през 1997 г. След това, през 2000 г., получава магистърска степен по физикална терапия от същата институция.

Нетната стойност на Джеф Кавалиър

Наред с постигането на целите си, пътят на физическото му здраве му позволи да процъфтява финансово. Той прави добър живот чрез своя бизнес, страници в социалните мрежи и дори своите фитнес ръководства. Той печели около 63 хиляди долара месец. По същия начин, с нетна стойност от почти 2,5 милиона щатски долара , той живее безопасно и охолно съществуване.

Популярни Публикации