Джеф Хедли е все още жив, което доказва, че всички слухове за смъртта са неверни

Ако сте гледали риалити програмата Mountain Monsters на Travel Channel, вероятно сте чували за Джеф Хедли. Хедли играе изследовател от екипа на Appalachian Investigators of Mysterious Sightings (AIMS) в телевизионния риалити сериал на тема криптозоология. Шест местни ловци и трапери от Западна Вирджиния работиха заедно, за да разследват и преследват мистериозни видове в Апалачите. Headlee участва в шест епизода между 2013 и 2017 г., според IMDb. Последната му поява беше в епизода „The Rogue Team Rises: Part 1.“

Бившата звезда на телевизионното риалити изчезна напълно от очите на обществеността след последната си телевизионна поява. В резултат на това много фенове на програмата са любопитни за последните му действия, а някои дори се чудят дали той все още е жив или не след слуховете за смъртта му в интернет.

Верни ли са слуховете за смъртта на Джеф Хедли?

Любителите на планинските чудовища и Хедли може да се зарадват: слуховете за смъртта на Хедли са неверни. Риалити звездата все още е жива и здрава. Съвсем наскоро той обсъди последните си събития в изданието на 25 октомври на паранормалното радиошоу The Dead Zone. Когато интервюиращият попита за семейството му, той каза, че се забавлява добре с момчетата си, вероятно с децата си, и съпругата си Тами Снайдер. Той каза, че съпругата му страда от заболяване на белите дробове от известно време, но от добрата страна най-малкият му син Алекс, който ще бъде на 19 години през 2021 г., се радва на ново дете. Джеф Хедли

Джеф Хедли е собственик и оператор на H&S Trading Post.

По време на интервюто Хедли разкри, че работи в антикварен бизнес на име H&S Trading Post. Ако търсите антики, колекционерски предмети, остатъци от архитектура, хардуер, врати, прозорци, примитиви, мебели, чугун и много БОКЛУЦИ! Според описанието на фейсбук страницата на магазина. Според страницата му във Facebook, роденият във Виена, Западна Вирджиния, е собственик и оператор на магазина от 1989 г.

Освен това от 1977 до 1978 г. той посещава Университета на Западна Вирджиния в Паркърсбърг. На 21 юли 1990 г. той се жени за дългогодишната си съпруга Снайдер, след като завършва училище и основава компания. Двойката има две деца, Алекс и Коди Браян Хедли. Хедли, съпругата му, техните деца и внуци сега живеят в Уотърфорд, Охайо, където се намира и магазинът му.

 Джеф Хедли

Каква е текущата възраст на Джеф Хедли?

Изследователят на Mountain Monsters е изключително личен относно личния си живот, поради което много неща за него са неизвестни. Хедли, от друга страна, е роден на 21 декември 1957 г., което го прави на 64 години към декември 2021 г., според няколко интернет таблоида. На 21 декември 2021 г. официалната Facebook страница на Travel Channel също качи негова снимка, пожелавайки му честит рожден ден.

Много специален ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на единствения Джеф Хедли! Екипът на AIMS би бил загубен без вас, се казва в надписа.

В публикацията той бързо получи над сто поздравления за рожден ден от своите последователи и приятели.

Популярни Публикации