Джеф Гордън отрича споразумение за развод от 15 милиона долара с първата си съпруга

Джеф Гордън е женен мъж, който е бил женен два пъти в живота си. В момента той се наслаждава на живота докрай с втората си съпруга Ингрид Вандебош и двете им деца.

Първият му брак с Брук Сийли обаче не беше само розов. Осемгодишният им брак завърши с развод. Гордън и Сийли се бориха за развод в съда. И докато се разпространяваха слухове, че споразумението за развода му е струвало 15 милиона долара, реалността изглежда съвсем различна.

Джеф Гордън Wiki

Джеф Гордън е американски шофьор на серийни автомобили, който започва да се състезава на петгодишна възраст на елементарна писта. Състезанията дойдоха естествено за него в резултат на желанието му да бъде най-добрият във всичко, което опитваше от малък, и той прегърна този дар с голямо усърдие.Той е най-известен като четирикратен шампион от NASCAR Cup Series и четирикратен победител в Brickyard 400. Джеф Гордън е въплъщение на решителност, упорита работа и дългогодишен опит и е натрупал ненадминат списък от победи. Младежът от Калифорния, който мечтаеше да успее в живота, скочи зад волана, а състезателният му дух бързо пламна.

Бракът на Джеф Гордън и първата му съпруга Брук Сийли

Гордън срещна първата си съпруга по време на работа. Sealy, модел на Miss Winston Cup, беше видян за първи път от пилота на NASCAR през 1993 г., след състезание в Daytona 500.

За шофьора и бившата му съпруга нещата се развиват бързо, но известно време пазят връзката си в тайна. Това се дължи на негласно правило, забраняващо на шофьорите да се срещат с модели на Winston. Той й предложи през 1994 г. и те се ожениха на следващата година. В продължение на четири години бившата двойка живее в Хънтърсвил, Северна Каролина. Те се преместват в Хайланд Бийч, Флорида, през 1998 г. и остават там до развода си.

Какво допринесе за края на връзката им? Предполагаемата изневяра на Гордън

Вече бившата съпруга на Гордън подаде молба за развод от него през март 2002 г. в отговор на тези съобщения. Като свое оправдание тя посочи съпружеската изневяра.

Сийли поиска няколко неща по време на развода, включително тяхното имение във Флорида, което беше оценено на 10,2 милиона долара по това време, издръжка, две коли и разрешение да използва техните лодки и самолет.

Освен това тя поиска от него да плати заплатите на техните домашни помощници и друг домакински персонал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Гордън (@jeffgordonweb)

Разводът на Джеф Гордън му струва над 15 милиона долара.

Гордън подаде контраиск срещу Сийли, твърдейки, че е рискувал живота си, за да спечели пари и не трябва да се изисква да разделя активите поравно.

Законът на Флорида по онова време обаче изисква активите, придобити по време на брака, да бъдат разделени по равно между съпрузите.

Според докладите съдът се произнесе в нейна полза и тя си тръгна с 15 милиона долара от развода. Или поне така се смяташе. Въпреки това, в своята биография, Jeff Gordon: His Dream, Drive, and Destiny, Гордън разкрива подробности, които по същество опровергават тези доклади.

Ветеранът от NASCAR влезе в много подробности за развода си с първата си съпруга. В книгата той разкри, че разводът, за който се съобщава, че му е струвал около 15 милиона долара до този момент, е далеч от истината. В действителност, пише той, сетълментът е повече от двойно по-голям. Това означава, че Гордън, чиято отчетена нетна стойност е около 48,5 милиона долара по това време, е платил на бившата си съпруга около 30 милиона долара.

Животът на Джеф Гордън след развода с първата му съпруга

Гордън се запознава с настоящата си съпруга, белгийския модел Вандебош, през 2002 г. Те обаче не се събират веднага. Гордън и Вандебош се срещнаха през 2004 г. Те обявиха годежа си две години по-късно, през май 2006 г. След това, на 7 ноември същата година, те се ожениха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Гордън (@jeffgordonweb)

Двойката има две деца. Ела София, първото им дете, се роди на 20 юни 2007 г. Синът им Лео Бенджамин беше следващият. На 9 август 2010 г. той пристигна. И двете му деца изглежда следват примера на баща си. Те вече участват в състезания по картинг.

Популярни Публикации