Джазмин Никол- Уики, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Джазмин Никол е модел и телевизионна личност от Обединеното кралство. Тя имаше възможността да изпита звезда, когато подписа сделката с властите на Love Island. Тя ще бъде втората бомба в популярната програма за любовни връзки Love Island Season 8 през първата седмица на юли 2022 г. Нейната знаменитост в социалните медии нарасна, когато се появи на Love Island и се представи.

Бързи факти

Рождено име Джазмин Никол
Псевдоним Джазмин
Дата на раждане През 2001г
Възраст (към 2022 г.) 21 години
Популярни за Участие в Love Island сезон 8
език Английски
Училище Местно училище в нейния роден град
образование Завършвам
университет Държавен университет
Професия Управител на нощен клуб и модел
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Място на раждане New Castle, Великобритания
Сегашен адрес New Castle, Великобритания
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5' 4'
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Джазмин Никол Възраст и ранен живот

Джазмин Никол е роден в 2001 г , в Ню Касъл, Англия. Нейното английско възнесение, като британка, привлича вниманието на мъжете кандидати в шоуто. Тя е 21-годишно смело момиче с голяма база от фенове в социалните медии, преди да се присъедини към програмата. Тя е на 21 години и може би току-що е завършила гимназия. Не е известно обаче какво образование има тя.

Височина и тегло на Джазмин Никол

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джазмин Никол е висока 5 фута 4 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има сиви очи.  Джазмин Никол

Джазмин Никол Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Джазмин Никол? Джазмин преди това печелеше добре като управител на нощен клуб. Джазмин има нетна стойност от 0k USD към момента, преди да присъства на Love Island Season 8.

кариера

Джазмин Никол беше представена като управител на нощен клуб от Нюкасъл, когато за първи път се появи на Острова на любовта. Тя разказа за времето си, прекарано в нощен клуб Chinawhite в Нюкасъл. Тя също така се представи като модел, който преди това е работил за Pink Boutique и бизнеса за дрехи на Geordie Shore, Festigirl's Abbie Holborn.

Джазмин беше представена като управител на нощен клуб от Нюкасъл, когато за първи път се появи на Острова на любовта. Тя разказа за времето си, прекарано в нощен клуб Chinawhite в Нюкасъл. Тя също така се представи като модел, който преди това е работил за Pink Boutique и бизнеса за дрехи на Geordie Shore, Festigirl's Abbie Holborn. Освен това бъдещето й е светло сега, когато тя е част от сезон 8 на Love Island и ще получава повече задачи като модел в бъдеще. Тя стана известна малко след дебютния си епизод, като феновете на програмата я нарекоха клонинг на бившата островитянка Мис Лусинда Стратфорд. Лусинда се появи на Острова на любовта в предишния сезон. Феновете също твърдят, че Джазмин прилича на Лусинда Стратфорд.

Джазмин Никол Гадже и запознанства

С кого се среща Джазмин Никол? Джазмин Никол започна сезон 8 на „Островът на любовта“ като сама жена, надявайки се да намери подходящата половинка за себе си сред многото прекрасни участници в шоуто. Тя пленяваше момчетата с хитрите си способности, откакто се появи за първи път в програмата. Наскоро тя призна в интервюто си за Острова на любовта, че никога не е намерила любовта, която е желала в живота си. Джазмин разкри, че преди това е излизала с много момчета в Нюкасъл. Тя добави, че един от предишните й ангажименти е включвал промоутъри и диджеи и че всички те са глупости.

Популярни Публикации